八達通你老母個屄認真五行欠屌

1001 回覆
647 Like 22 Dislike
放棄八仔啦
投靠支付寶
原來沒有 從來都沒有
纏綿邂逅 完全虛構
那一刻含情回眸
原來是我 妄想裡的 那點綠洲

原來沒有 從來都沒有
教我緊張得 心跳這麼久
到了這一刻 終於望通透
其實愛情來過 半分鐘 也沒有
正常啦, 如果之前大家真係 approach 過傾唔掂, 之後屎忽窿仲同 Shamesung 行埋, 蛇果一定嬲鳩佢 & 屌爆屎忽窿個老母臭西啦
簽三年實在太長
不過八達通真係會簽咁既長約
等到三星唔再出電話啦
聽聞深圳好似就快要出唔知真定假...
三星唔出電話都唔會免費解約
深圳人:要拍落去 好唔方便好落後 開app掃code方便好多又先進
不過其實想知究竟有幾多人用smart octopus 唔知有無一千
不如諗下8仔係咪同三叔傾緊續約換取嚟緊啲機繼續支援smart octopus 好過啦
FF太多
合約根本未完
期待下香港有銀行出 Apple Pay Cash & 用 Apple Pay 去 ATM 㩒錢好過啦
成日以夢境作為藉口嗰位會員
其實我覺得係只簽一年

1. 八達通廣告有暗示 (咁多水果唔揀要揀西瓜?)
2.三星最後沖刺玩Promo (點解唔9月iPhone 出前玩要而家先玩?)
最好係啦
其實佢有咁多錢都唔投資起一個新嘅infra真係冇嘢好講,明明八達通同西瓜嘅門面技術都係felica,就算你話八達通D卡第一代唔suppor,你都搞左個換卡計劃啦,換卡要咁用多錢但係冇咩用嘅你又搞,好似人地西瓜咁做好D個infra又方便到人又唔撚搞。都唔知你班撚屌諗咩嘢
定係佢第一代卡就到壽命,怕大量人用唔到比人屌先做呢
個新logo先攞命
我諗D錢用得仲多,但係愈搞愈柒

講真不如執柒左佢算啦,反正不久將來三巴同狗鐵都講明收埋credit card
都唔係蘋果 即係apple無份啦
三星見銷量不似預期 咪做下promo law
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞