八達通你老母個屄認真五行欠屌

1001 回覆
647 Like 22 Dislike
我好想問睇到p2p利益但同最細果間合作
有android pay 同apple pay唔簡
屌 屌 屌 屌 你 屌你 八達通 八達通
講吓你點解讀到自豪出嚟?又同老嘢思維有乜關係?

你咁跳脫好難溝通。
話合作就合作咩,Samsung自知自己細,bargaining power咪細,咪最大機會讓步畀八達通,有人喺合作中讓步咪易成事。
12.1.1好耐已經半個月冇消息 <--- 同感
我過iOS個post望吓先
如果呢一刻冇利益 就就唔合作 咁咪短視囉
你依家係獨市 但好明顯過多兩年你一定唔係
到時先再合作你咪遲囉
人哋其他已經佔據晒 好多零售嘅交易
人哋入埋交通交易
八達通正式宣佈拜拜
你睇嘅現階段=兩年內?好合理呀
最好即刻返錢啦,高科技到infar都唔駛做
你啲商業利益都幾短喎,高科技晶片呀嘛
想問下呀大師有咩大生意可以兩年回本咁把砲?
兩年無利就唔做?定你就得返兩年無命享?
同埋兩年唔係我比出嚟
係地鐵自己set嘅qr code機出爐死線
亦係八仔如果今日咩都唔做就會到嘅死期
支付寶都就出易乘碼喇, 到時一定有優惠, 會搶到好大份餅, 八達通個危機係好大

事實而家去食肆舖頭, 真係好多人用支付寶 / Wechat Pay

同埋都係嗰句, 係醒嘅就算貼埋大床都要同入 Apple Pay, 得到嘅好處一定多過你付出
八仔唔行呢步 只有死路一條
反之 apple pay 同 android pay 都玩 仲起碼可以再戰十年
你唔好咁快痴線住先,你啲咩返錢、infar、高科技晶片我真係完全睇唔明,有冇人翻譯?有共產黨殺到嚟,港九新界無得避嘅影子
如果佢加左入 apple wallet 可以用返拍卡入屋苑果類功能 應該可以繼續稱霸
死咪啱晒,大家咁憎八達通,日屌夜屌係咪?除非有班人日屌夜屌又日用夜用先會死唔去姐。
大家只係恨鐵不成鋼
一定可以 而家 Smart Octopus 都可以
真係笑死人,八達通100%市佔都仲講得出
自己睇下Apple Pay/Google Pay係零售上分薄左幾多先啦

不過如果死要講transit card就冇得講,現時的確係獨市
不過三巴同狗鐵都測試緊新系統講明收埋credit card
咪睇下仲惡得幾耐囉

利伸 買野既地方收paywave既話我2蚊都會Apple Pay/Google Pay
支那pay開始多人用
喺Samsung陣營一早成咗鋼啦,咪好方便。唔明點解屌嘅係八達通唔係Apple/Google pay? 而家外國公司馨香啲,要本地就算壟斷咗市場嘅公司都要屈就?
因為八達通唔同人地兩pay玩 三星以外用家咪唔開心囉
你都唔好痴線先,自助早餐係做乜鳩?

係咁垃圾嘅咁都難怪咁高貴嘅Apple唔想痴埋去嘅,都係嗰句,喺到講幾多嘢都無謂,剪咗or退咗你手上張八達通係對我最有力嘅反駁。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞