八達通你老母個屄認真五行欠屌

1001 回覆
647 Like 22 Dislike
因為諗住唔會有人搶佢生意

係日本 有好多卡同Suica 爭
地鐵又排都未收信用卡呀
確實 三叔個promo其實幾大手筆
港資公司不愧睇輕IT
不過老實講
我覺得Suica Apple 合作模式可能同8仔三叔差唔多
Apple 出資幫咗唔少
機當時亦係為日本而做
其實推transit Apple 仲緊張過啲卡商
揀日本呢個巿佔超過40%兼2020奧運嘅地方首發亦係最穩妥兼高回報
分別只係對於Apple 嚟講Hong Kong is nothing
apple pay cash如果係香港搞應該要拎SVF牌,apple點會搞
坊間咁多svf 又有fps
做乜係都要等Apple
不過用NFC好過用QR code
すいか
一個西瓜?
個濕鳩廣告係 100 毛度出來的, 好大機會係 100 毛自己想玩 gimmick, 製造輿論而矣, 根本就同蛇果 x 屎忽窿冇關
又要講返去電話QRCode 盛行嘅原因
唔使 SVF 的, 有合作銀行 / 信用卡就得

美國 Apple Pay Cash 其實背後係一張 Discover Card, 即係啲錢係喺信用卡入面
完整 Apple 生態圈啫
我都係咁話

同埋叫人唔好食西瓜都唔代表佢會做任何嘢
可能只係自我感覺良好覺得依家都唔輸蝕過人
閱讀理解咩

搞咁多做乜,乖乖俾違約金,跟住落Google Pay/Apple Pay仲好啦

不過 我相信三星俾既錢好吸引,唔會解約
我係支那宝,我爭住幫三星比
灑左幾粒沙糖的屎再溝左慢性毒藥,D八達通高層當係來老高級朱古力食到吮晒十字手指
無錯
李嘉誠有份投資香港支付寶,李嘉誠既豐澤又幫三星開手機專門店。可以證明佢地有路。八達通?不如賣左俾Visa算啦
其實同理
搵SVF 都可以,Apple Pay Cash 背後係green dot bank.

至於Apple Pay ATM 取款,渣打搞緊,留意下佢哋啲櫃員機啦。
其實d市值唔知幾多個千萬億既國際金融機構係推廣apple pay既應用都勁積極
係8仔呢間local 可以咁大支野
當自己神咁
對佢地管理層又無影響,八仔死左再搵工就係
原來係班教畜ff出黎 以前讀中文課文已經奇怪點解啲老師知道作者內心想乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞