[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩? (6)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
咁就好
會BOOK定
你張JR PASS係經邊到買?
之前有人POST過只限某D地方買先得
想問下福岡11月係咪旺季
我check緊由布院溫泉酒店好多都full左

利申: 諗住11月中去
好多都係未開始可以book 就唔係full
3月中會去8D7N 福岡 想去 長崎,由布院,太宰府,小倉,福岡塔 ,海濱公園,阿蘇火山同高千穗是咪會好趕同點排好,邊啲地方應該STAY一晚
睇下先,thanks!
klook買啦
THX
太早嘞
好多係90日前先出
7,8月睇差唔多
以你嘅行程,只可以由熊本搭巴士上高千穗同阿蘇火山
熊本至高千穗要三個鐘車程,阿蘇站要兩個鐘車程,另外再轉車上山
兩樣即日來回都得,高千穗你有四個鐘去玩,但來回車程要六個鐘值唔值呢?
如果你想去哂兩個地方,最好住兩晚熊本.
住福岡都等,JR都係半個鐘車程
上次都係 KKDAY 買 平過 KLOOK.
點知打風起唔到機,
好彩張 JR PASS 可以 3個月內開卡.
係BOOK 咗由布院之森 1000 YEN , 退唔足.
比咗 HK 24 退位手續費.
博多係咪有好多間夾公仔鋪?
Taito Round1 Namco Sega
有無邊間大大力
你有3,4日宿博多,點解唔group落一齊
尾二日宿由布,最尾日出博多, 直奔機場

小倉,門司港可考慮唔用JR pass
好少店好少款好細,唔好有期望
我又建議下先
Day2去長崎
Day3去下關,唐戶市場,門司港,小倉
Day4熊本一日遊
Day5去油布院
Day6油布院去鳥栖
Day7走人
唔係啊嘛
plan左今日係由布check out就去九洲動物園,點知落雨
轉行程有無巴打有好提議附近有咩地方好行
如果去福岡六日 斬頭斬尾
應該配搭去邊一個區域較好?
Day5, 6調轉會唔會好啲
浸完溫泉第二朝上機
你呢個行程會唔會曬左好多時間係搭車果到?
上年獨遊完
今年同女朋友去
諗緊七日定六日好
打算去 阿蘇火山同由布院
想問下齋去福岡市同由布院兩日一夜住下溫泉旅館係咪唔洗買pass? 但搭由布院之森一程都45xx yen
淨係搭由布院之森係咪係九州jr app到買飛就得?
你計完pass抵啲咪買pass
由布院之森要劃位bo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞