[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩? (6)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
我 18-22 號都會係福岡單拖玩
但係我 12月尾 book 酒店已經差唔多全部 full 哂
最後揀左 Benikea Calton Hotel Fukuoka Tenjin
都要 HKD 600 一晚

Agoda book 加埋discount code
THANKS

睇返應改唔同房,我嘅有TOILETT同埋我食牛

不過師兄個價又真係好吸引嘅

原來我揀咗呢隻
算啦,唔改啦
book左三月花由 d人話野食麻麻不過房好似好大好靚,好想快d去
想問問 長崎稻佐山附近有冇咩晚餐好食?
有冇人會4月頭去賞櫻?
我book左4月
念返起博多個jr站 間地下迴轉壽司!好撚抵食!正
夕食係黑豚火鍋,我冇問有冇得轉呀
多唔多香港人?
啲貸切風呂難唔難book?
好似呢間嘢離火車站10分鐘步程叫做行到去

第二朝食完早餐唔駛搭的士出火車站
佢哋要時間預備㗎
唔好CHECK IN時先要求轉啦
旅館唔係一般餐廳咩食材都預多
唔太凍
一件短䄂+件普通嬲
如果十個人入面有7個係韓國,1個日本人,1個台灣人,1個香港人

酒店入面既5個貸切温泉都係隨時入去,4個係室內開24小時,1個係露天凌晨唔開,可以用QR code check到幾時有人用緊

行去火車站其實都算可以,慢慢行幾舒服
可唔可以講多啲? 叫咩名
https://r.gnavi.co.jp/f099601
係呢間啦,吾知點解食左好多貴野都不及呢間!可能係入面本地人特別多,巴打記得叫「奸爸」一隻魚,吾知中文叫咩
lm
一月二月緊係食士多啤梨!出曬汁
原來有呢啲野玩想黎
想知阿蘇火山食家搭巴士都仲可以上到火山口?同埋係咪有個網可以睇到個火山果日上唔上得架?
想知阿蘇火山依家搭巴士都仲可以上到火山口?同埋係咪有個網可以睇到個火山果日上唔上得架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞