[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩? (6)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
列車第一卡同最後一卡都有駕駛室,好似地鐵咁
有無駕駛室其實我無咩所謂, 反而想坐特別啲個卡
下星期去福岡5日4夜 因為未去過九州完全冇概念 訂酒店嗰陣又好急 訂咗4晚都係天神 所以打算主力玩福岡算
day1 晏晝落機 櫛田神社+博多運河城
day2 太宰府+鳥栖premium outlet 夜晚去天神地下街
day3 能古島+marinoa outlet
day4 唐戶市場+門司港
day5 博多食牛舌早餐 晏晝機返香港
如果stay福岡仲有冇咩地方值得去
同埋day2 day3用marutto fukuoka應該cover哂要搭嘅車?
感謝各巴絲
有無人一月去博多
Book錯左日期
1月2至5 3晚wing酒店有無人要
聖誕節會去福岡,請問有沒有機會見到雪?
如果去九州北部或山區的機會唔會大啲?
冇得cancel咩
經永安買不退不改
直接問酒店又叫我搵返訂房嘅Agent
有巴打啱嘅我就睇下酒店轉唔轉到名
到時住完開心嘅比返幾百我,再唔係請你住又點話,真係唔想no show益酒店
雞刺身唔太想試

重有無其他推介?
除非果日打風就有得改期, 退錢.
上次 BOOK 咗冇得取消酒店,
...遇上山竹颱風, 6日 兩間酒店都可以取消 退錢,
分別係 . 達哥 同 阿GO 打. 算有良心.
我都知
所以上嚟益巴打
下次唔好永安訂喇
咁佢都有其他有得免費取消嘅
係自己衰入錯日期我又唔怪人嘅
博多站拉麵食邊間好
一__
唔去唐戶市場係咪唔使去下關同門司港
車站入面:睇水牌搵下邊間啱食
站外
豬骨:都係一雙同一幸舍嘅啫
雞:鳥雞研究團(好似午市only)
醬油印象中冇
一幸舍食過
唔識欣賞
係一定要預約
由布番博多cd 博多番由布 ab 好d
我坐 4 號車 就有觀景卡
比較classic d
唔該巴打
同佢講加錢, 改日期得唔得,
trip. 同永安
4日福岡,但每日有2-3個鐘要home office做突發野
咁既話3日留係福岡市+1日去北九州市&下關得唔得?
應該ok 琴日朝早搭8 點幾車 向福岡去門司下關 10點幾已經食完唐戶 番去門司港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞