[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩? (6)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
我唔係好好花 冇乜所謂 thx bro
係咪一定要假日上?平日揸車上唔上到?
有無巴絲係福岡
月尾同女朋友飛福岡6日5夜
想問下行程上有冇咩需要改善下
買5日pass夠嗎?

Day1
香港>福岡>酒店>水族館 (5點關門)>博多
住博多

Day 2
博多>門司港 唐戶市場>小倉(optional)>博多
住博多

Day 3
博多》由布〉金鄰湖》9行〉酒店浸溫泉
住由布 (諗住住由布之彩 見多人推介)

Day 4
由布》別府 別府地獄 >鶴見岳(optional)
住別府 (有冇溫泉酒店介紹)

Day 5
別府動物園 》返博多>烏栖outlet/天神 shopping
住博多

Day 6
返香港

應該會去食樓上絲打介紹間七輪燒肉
其實淨係bk左頭尾酒店 中間都未bk

由布院會席料理好正,book到間又平又正
1人?
是的
可唔可以分享下邊間,我都一個佳去 https://t.me/joinchat/AAAAAEsN7GXG5QxBDMrKQQ
有冇人去過壱岐島
可能會去太宰府2月3個節分厄除祈願大祭
有無巴絲去過
http://sp.dazaifutenmangu.or.jp/info/detail/674
7月尾想去九洲兩星期,值唔值得去!?
岩岩上年暑假去左北海道!好難忘
由布院いとよみ
全唔會熱到仆街
Day1. 12點落機 >5點到 由布院溫泉
Day2 九重夢 > 5~6點到熊本 住5日
Day3 阿蘇火山 》熊本
Day4 佐賀》御船山樂園
Day 5 太宰府 博多 》熊本城/福岡
Day6湯島》 博多 〉回港
每日930出門口 夠唔夠

交通
三日北九州pass
同suno pass
未諗到食咩野
馬肉係咪好正 熊本站有間好似係top1

勁多泡菜
有冇人獨遊緊
請問3月頭福岡天氣點
上網睇過日頭熱到pk
夜晚又凍到pk
請問天神間 葫蘆迴轉壽司 點去?
睇google完全唔識去
有人講係商場入面,又有人post圖係街鋪上唔知幾樓
請問天神間 葫蘆迴轉壽司 點去?
睇google完全唔識去
有人講係商場入面,又有人post圖係街鋪上唔知幾樓

因為有2間葫蘆壽司
迴轉果間係商場地下街入面.
另一間葫蘆壽司 唔係迴轉就係商場隔離街鋪
街鋪地面排隊. 之後店員就會安排你上2/3樓食..
想問真定假
如果真係咁,衣著咪好撚煩
有無巴打知2月16 啲酒店點解貴左咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞