[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩? (6)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
電話卡買邊間好?
Docomo
How much? 到時機場買?
Day 1: 一點到,行下天神
Day 2: 博多->由布院
Day 3: 由布院 ->別府-> 博多
Day 4: 博多-> 柳川->太宰府->鳥栖outlet->博多
Day5 : 2點鐘機 可以去下邊?

大家覺得行程點?
鴨記買都得
係果邊買好貴
AIRSIM又平又好

我近幾次都轉用
冇時間,睇唔明
就咁睇都順路, outlet唔去可以去福岡行下
day5 可以睇下asahi 工廠
Day 4 會唔會太chur?
Day 4 可用九州pass?
想問下行程上有冇咩需要改善下
買5日pass夠嗎?

Day1
香港>福岡>酒店>水族館 >博多
住博多

Day 2
博多>門司港>小倉>博多
住博多

Day 3
博多》由布〉金鄰湖》返酒店
住由布

Day 4
由布》別府 別府地獄maybe >鶴見岳maybe
住別府

Day 5
別府動物園 》返博多>烏栖outlet/天神 shopping
住博多

Day 6
返香港

除左七輪燒肉仲有咩野食介紹
day4我覺得chur
自駕定咩 自駕都可以既
自駕係去outlet方便啲 但我覺得行哂都算chur
小弟買左北九州3day pass
Book 左晚晚宿博多
諗住:

Day 1 (二) 晏就到博多 運河城
Day 2 (三) 別府 大分
Day 3 (四) 由布院 天神地下街
Day 4 (五) 小倉 門司港 下關 唐戶市場

Day 5 (六) 博多 晏晝機返

3-day pass
想去個outlet 但好似無時間
下星期自駕遊5天
Kyushu Expressway Pass(KEP) 五天要6500yen

行程如下:

博多駅-黑川溫泉-阿蘇火山-由布院-別府-鳥栖-福岡機場

請我買6500yen KEP抵唔抵
有無巴絲打知道鳥栖車站或者premium outlets有無行李寄存嘅locker?上網search唔見有人話個站有得擺行李,但有啲人又話outlet中間個food court有行李locker,唔知係咪真係有
push
Push
有冇 j league 買飛攻略?
我行程同你完全調轉
有個網有得計高速費
你可以計計
我都係自駕5日買3日pass
不過提醒你黑川溫泉阿蘇 油布別府呢d好多都係山道
點解去別府由布都唔住呀
提提你自駕行山路唔好太夜 油布別府個邊山路無燈 又多灣 揸個時要好小心
晚晚宿博多
邊有人咁玩
你估由布院好近
多謝巴打提醒,我地會6點前入住溫泉酒店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞