[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩? (6)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
月邀請碼開ac唔係有5000yen卷?
用*
要條友BOOK左, 住完先有得平
可以book到
Jr pass 係網上買平d
我下個月都去九州
自己買左北九州PASS 5日
網上官網買 10000YEN
買左PASS再預約埋由布院之森
要俾1000YEN預約費
如果你坐由布之森嘅日子係平日
又並非要特定坐位,例如車頭
而又並唔係一落機第一,二日就要坐的話
無太大必要預早網上book,
慳返1000yen 食嘢更好
有冇人坐過阿蘇山直升機? 抵唔抵玩?
言下之意,係咪可以到左去counter度book而唔洗預約服?
張pass可以一早上網搵kkxxx, klxxx
旅行社買定
去到日本JR Counter換實體pass
再即時劃埋指定席

If 你並非要即時坐由布之森,或必要坐特定靚位
Klook 有DHC 潤唇膏送

如果想第一日去熊本市玩,黃昏去黑川溫泉,第二朝去阿蘇火山。咁係唔係一定要租車自駕?有冇溫泉會有巴士去熊本接人入去?
Book就一定有車坐
唔Book就可能有車坐
3月會一個人去福岡,會係博多住3日再去由布院住一日,返黎可能會住祗園果邊

想問下博多站有冇得放行李放過夜?
多唔多大行李位?
幾錢左右?
行李可以擺酒店
兩間唔同酒店,有諗過係博多去由布果日拎去祗園間酒店放定先,但唔知佢俾唔俾
你向由步院站搭的士都只係五分鐘內到,1000 yen 有找啦。
今日我都係博多酒店走人,問比唔比我放一日行李,佢話唔得,咪放博多站囉⋯⋯
大把locker
你自已上官網 book 時 check 下有冇得迎送啦。我之前住界阿蘇旅館都有安排觀光的士向熊本空港提供免費接送,車程成兩粒鐘。
我都係諗住咁,我email 問間酒店唔覆,所以想睇下locker 可唔可以放2日同幾錢左右

大量可放
你想知有冇溫泉接送最好就自已上網 check。
去博多站搵宅急便,講底要幾時送同送去邊,價錢唔貴。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞