[唔好俾佢停] 福岡有咩好玩? (6)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
你覺得邊日去會好啲? 睇下野行下都得既 但即日來回會唔會太chur
老母唔食生冷野仲要第一次去日本
定食,炸物,拉麵,饅魚飯
有冇人會去佐賀市?知唔知有乜景點?
照你行程睇,應該day 4
你上網search熊本,熊本遊記
比個概念自己先啦
再決定適唔適合你娘親
熊本城只可以行外圍,但比先上年已經好好多
部長你要開場前九個字至一個鐘前霸位座位,唔係要坐地下
大量商場,濕平唔洗怕
充實啲
可以落熊本搵部長開心下笑下
車程唔長,又有路面電車

入唔入熊本城就見人見智啦
城下都有shuttle可以兜上去
當然都有5-10分鐘要行既腳程
你覺得邊日去會好啲? 睇下野行下都得既 但即日來回會唔會太chur
比個概念自己先啦
再決定適唔適合你娘親
部長你要開場前九個字至一個鐘前霸定座位,唔係要坐地下
大量商場,濕平唔洗怕
我都見熊本得城堡同部長兩個景點。
其實預半日應該足夠
一定夠
想知仲有冇其他景點推介?
去得兩個好似太少
都係食而啲架啦 有一餐佢應該睇住我魚生
收到 麻煩你
比個概念自己先啦
再決定適唔適合你娘親
部長你要開場前九個字至一個鐘前霸定座位,唔係要坐地下[img]assets/faces/dog/hehe.gif[/img]
大量商場,濕平唔洗怕[img]assets/faces/dog/smile.gif[/img] [img]assets/faces/dog/smile.gif[/img] [img]assets/faces/dog/smile.gif[/img]
我都見熊本得城堡同部長兩個景點。
其實預半日應該足夠
一定夠
想知仲有冇其他景點推介?
去得兩個好似太少

我諗緊一日夠唔夠熊本城+部長+天草
有冇落狗屎先?
我想問如果夜晚7點由長崎揸車去福岡會唔會好難睇路? 大概要揸幾耐? 因為第二日去別府, 唔想直接一次過係長崎去
唉.....過咗橋無耐落
平日別府返博多既由布院之森book唔book好
我同你行程好似 都係一個人去4日
想問下你由布院住邊間?
我去7日啊 中間搵日去由布
未book 由布 暫時睇左幾間一人都算平 但就冇咁靚囉
哇!紅葉係未開定已經開完?
啲網又話11月尾先開
我下星期去
睇嚟可以skip
留由布院hea算
九重夢就不了啦⋯⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞