[狗會]電話投注員工吹水區 (1) 轉會喇喂

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
其實個玩法唔公平
以馬更計
普通位既call 點都忙過咩key super key個堆
普通位同事要有幾大既定力先夠啲特別位既同事爭
同樣道理同中心唔同更有啲相對會容易過某啲更

所以個5%根本係送比班最撚hea既岡位個班友 做普通更做到成隻狗咁比班hea撚瘋狂恥笑

咁佢就寫每個center的5%, 你個推論係適用於ST ge,同埋上次85%, d 組長係冇GA
尋日聽左個call買左成廿分鐘過關飛
覆到人都癲

點都好過賣成個鐘$10 飛掛
獨贏1場 1+2+3+4+5+6+7+8 $10 唔買
係都要
獨贏1場1 $10
獨贏1場2 $10
....

仲要第一場買到第十場,覆到口都乾哂先$2000

你可以提下佢可以一齊買

佢唔係跟彩池買先死
獨贏...位置...位置Q...獨贏...連贏...四連環...

做左咁耐最深刻呢個call, 聽完去左四個幾字廁所
不過個客幾好人又講得清楚,賣哂百幾條比佢讚收信
其實個玩法唔公平
以馬更計

所以個5%根本係送比班最撚hea既岡位個班友 做普通更做到成隻狗咁比班hea撚瘋狂恥笑

咁佢就寫每個center的5%, 你個推論係適用於ST ge,同埋上次85%, d 組長係冇GA

唔講唔知,組長都玩埋一份,
咁大家唔駛拎都得
想問下入職後有冇得轉間
而家sem break好得閒 驚遲d要返學時間就唔到

好似要入職夠3個月先轉得
其實個玩法唔公平
以馬更計

唔講唔知,組長都玩埋一份,
咁大家唔駛拎都得

組長無得玩

咩更?

應該係星期三下就+星期六/日

馬更?

應該係
仲有你想贏100%綠燈,只要你連break唔好放就得
前tsw同事入來睇下而家咩環境
之前做左兩年,發誓唔會再做
狗會太閪,唔係怕比人屌,我做左兩年比人屌次數唔多過五次,根本出面以為我地成日比人屌其實好少可,最惡頂係個精神壓力
狗會太閪,唔係怕比人屌,我做左兩年比人屌次數唔多過五次,根本出面以為我地成日比人屌其實好少可,最惡頂係個精神壓力

係 d人成日話有得坐有幾攰
人工又高 荀工啦
瘋狂講嘢加精神壓力 真係
唔係窮都唔做

係 d人成日話有得坐有幾攰
人工又高 荀工啦
瘋狂講嘢加精神壓力 真係
唔係窮都唔做

有咩精神壓力
咁精神壓力又唔算大既,基本上即使個客屌,一收線都已經唔記得
但自己係做開馬更,根本一開跑3-4分鐘已經PEAK到下場開跑
另外本身份工個性質就無咩野,正常PT一份,
但就好多政策野搞到好麻煩,有好多仲麻煩過長工

如果你話平時返工,真係抱住呢種心態
https://www.youtube.com/watch?v=70gCdNUv6Vo
咁精神壓力又唔算大既,基本上即使個客屌,一收線都已經唔記得
但自己係做開馬更,根本一開跑3-4分鐘已經PEAK到下場開跑
另外本身份工個性質就無咩野,正常PT一份,
但就好多政策野搞到好麻煩,有好多仲麻煩過長工

如果你話平時返工,真係抱住呢種心態
https://www.youtube.com/watch?v=70gCdNUv6Vo

同埋佢啲headset太差
部部機都唔同,有啲拉到好細已經好大聲
有啲掉番轉拉到最大都係咁細聲
聽得多隻耳仔會痛痛地
聽日有無b仔?
乜都唔識嘅想問下
打上去想見沙田平日夜更
佢叫我一個月內等電話
咁係真係慢慢等定係冇得做
今日peak到瀨屎
tsw 同事留名
放緊break
新一年 新開始 繼續請假 TSW同事們加油
今日請左假,邊個想1月1返馬會
今日有無b仔?
40%揮手
話我係全場最低果個
理撚得佢
場場照去爆佢老未
今日請左假,邊個想1月1返馬會
今日有無b仔?

有50,好似係
精神壓力大+1
我寧願出去做9個鐘sales好過係到返4.5hr馬更
果種同時間鬥快既感覺真攞命
40%揮手
話我係全場最低果個
理撚得佢
場場照去爆佢老未

曾經我低過20%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞