[狗會]電話投注員工吹水區 (1) 轉會喇喂

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
今年財神連垃圾金幣朱古力都唔派

派野飲朱古力不如派多10蚊bouns好過啦

有派wo
請左假
請左假

50+80都請

成家book團去旅行
7場買4萬place跑第四
7場買4萬place跑第四

可以收返四千蚊
之後想報電話pt
我想問 一個月搵唔搵到3000蚊?
驚佢編得少鐘
之後想報電話pt
驚佢編得少鐘

差唔多3000
之後想報電話pt
驚佢編得少鐘

差唔多3000

睇咩更 如果r2連埋bonus 先夠3000
希望唔好自爆
今日第一日返沙田pt
有人問我轉唔轉做aa文職
想問有無巴打做過 想知多啲詳情/人工

懂不懂規矩
自貼先啦

即係點 毒撚傻9樣

我信 係有發生過呢d事
不過絕大部分一定係搵囡囡多

3樓有個aa好正, 肥肥地 , 日馬多數見到

無圖你話你啊媽就係果個aa都得啦

唔夠膽影
btw 沙田有冇主任係靚囡架, 個個都唔掂

最正應該係elaine,個樣幾靚串串地
對腳又白滑好想屌

識貨,不過近睇幾殘
痴撚線上個月連bonus 出得千四蚊
由於700活動反應理想,2月繼續會有700同工不同酬活動,達標而未能勝出獲得馬會皇恩浩蕩獎勵$100大元,比d掌聲,拉高call rate,用心服務,你我有責

Tsw 2b啲人真係唔郁 最尾得個100真係笑死人

有派wo

派左mm,烏龍茶同狗都唔屌既金元寶朱古力
btw今年又冇利事
由於700活動反應理想,2月繼續會有700同工不同酬活動,達標而未能勝出獲得馬會皇恩浩蕩獎勵$100大元,比d掌聲,拉高call rate,用心服務,你我有責

搞咁多野最後得100蚊會唔會崩潰

有派wo

派左mm,烏龍茶同狗都唔屌既金元寶朱古力
btw今年又冇利事

又無
死狗會
想問de更 番足晒更可以搵幾錢一個月 唔計加班的話

比PS同雙語組訓住黎笑

Ps係咩黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞