[狗會]電話投注員工吹水區 (1) 轉會喇喂

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
你地早走原因係咪因病早走?

係因為冇bouns同懶
EN加班有無得加一至五晚

係因為冇bouns同懶

寫就寫頭痛

係因為冇bouns同懶

照寫落早

係因為冇bouns同懶

照寫落早走form

12-18 18-23標準短馬更
場場十分半十一分先埋位

短更感覺時間過得好快
但我通常返十點或者十一點
場場都見到有班男仔約埋一齊去

去廁所都係兩三個一齊 反正都係去到50蚊先埋位
樓上講果個我未見過 佢應該返早?

可能見過你

我毒撚黎 個5%佢話係就係 又冇得check既

我都係自己番喳
咩5%?

上面個唔去廁所頭5%人個獎金

但我真係見過2b有個男人可以幾個鐘唔去廁所
留名。
有無巴絲係tsw 1b?

去廁所都係兩三個一齊 反正都係去到50蚊先埋位
樓上講果個我未見過 佢應該返早?

可能見過你

我都係自己番喳
咩5%?

PS個D先癲,飲水就輸了

可能佢水都冇飲冇野痾 auto in住飲水 一支飲全日 我做唔到一場唔行開十分鐘
10年前喺做過PS 聽英文 key call (嗰時叫eng key,而家喺咪咁叫?), 一個race day 得50個call 左右勁嘆 ,返工要搶eng key 位坐
Super key 人一個race day 20個call 都唔知有冇

可能見過你

我都係自己番喳
咩5%?

可能佢水都冇飲冇野痾 auto in住飲水 一支飲全日 我做唔到一場唔行開十分鐘

喉嚨唔痛架咩痴線
仲要call接call
岩岩有個call勁細聲 又feel到個客西西地
我就舉手揾組長
組長:喂電話投注冇回應就收線啦
客:喂 電話投注呀
組長:你邊個centre?
客:喂電話投注呀
組長:你附近有冇組長?
客:下 無喎

之後個客cut 線
組長: 吖咁大膽cut我線

我忍住笑:係囉係囉
最後都冇講翻比佢知 個個係客黎

我都係自己番喳
咩5%?

喉嚨唔痛架咩痴線
仲要call接call

問佢先知 用個腎換果幾舊水

我都係自己番喳
咩5%?

喉嚨唔痛架咩痴線
仲要call接call

呢個男人應該知邊個,見過幾次
之前佢唔知點解俾人轉左AMB,見佢只係一返黎去左一次廁所之後除左放break都無離過位
當時仲要未有咩5%個D野
兩個星期左右就俾人轉左去2B坐
留名。

其實1a 1b係咪做左好耐先坐得

喉嚨唔痛架咩痴線
仲要call接call

呢個男人應該知邊個,見過幾次
之前佢唔知點解俾人轉左AMB,見佢只係一返黎去左一次廁所之後除左放break都無離過位
當時仲要未有咩5%個D野
兩個星期左右就俾人轉左去2B坐

咁奇怪 轉嚟轉去
佢真係好鬼盡責

最正應該係elaine,個樣幾靚串串地
對腳又白滑好想屌

識貨,不過近睇幾殘

遠睇誇啦啦, 近睇吹喇叭
有冇人知帶圓形眼鏡果個叫咩名?

Flora呢

係咪最高果條囡?
留名。

1a,聽講係電腦問題,無開成年幾。
1b, 12點半前入amb/無字。
無字個d我唔知。
Amb, 我認得的,都至少做左2,3年

利申: 已做amb 4年
留名。

無字個d我唔知。

咩係amb
留名。

me
利申:rostering
留名。

無字個d我唔知。

咩係amb

Amb=Ambassador
以前整個amb岀黎,係會優先聽666
而家amb, 大概係TSW馬更老屁屁的世界
留名。

me
利申:rostering

Rostering 其實係咩人多?
我見同amb無咩分別

最正應該係elaine,個樣幾靚串串地
對腳又白滑好想屌

識貨,不過近睇幾殘

遠睇誇啦啦, 近睇吹喇叭
有冇人知帶圓形眼鏡果個叫咩名?

Flora呢

係咪最高果條囡?

未見過真人 係電視機見過好似幾ok
仆街,準備收第二封曠工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞