[狗會]電話投注員工吹水區 (1) 轉會喇喂

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
想搭單問下 有冇人知道Part time Administration Assistant (BOCC)係做d咩?會唔會好伏?

伏 垃圾工
jessica同月亮姐仲係唔係c4
想搭單問下 有冇人知道Part time Administration Assistant (BOCC)係做d咩?會唔會好伏?

伏 垃圾工

可唔可以講下點垃圾法

伏 垃圾工

可唔可以講下點垃圾法

機械性 學唔到野 據我所知
最撚free hea 沙田ps 留名
聽日冇50蚊
個比率幾時實施㗎

成個月無返了

咪撚做啦
直接打去劈炮,我果陣直頭佢打比我,我話唔做,咁就搞掂,證都唔撚交
而家張證仲係我度
果$100豪比佢

個$100聽朋友講好似攞唔返

Btw 一向唔撚理d 規則,最緊要做得開心

等睇啲師奶年都唔拜仆番黎開工

睇個日都cut9哂你d更
我成日都想問點解返電話投注又唔會見人點解要人著長褲返工
利申,好耐之前已辭職

30號佢求人番我諗
利申,好耐之前已辭職

我都唔明
前C4同事想回歸狗會

30號佢求人番我諗

百三蚊?啲師奶年初三唔係唔拜年既咩
利申,好耐之前已辭職

我諗呢個問題同某d同事有關 以前未禁短褲拖鞋個時 好多人著沙灘褲踢拖反工 tsw center特別多
所以可能咁樣狗會覺得d人唔尊重份工 所以一次過禁q哂佢
多110蚊有幾多
利申,好耐之前已辭職

我諗呢個問題同某d同事有關 以前未禁短褲拖鞋個時 好多人著沙灘褲踢拖反工 tsw center特別多

夏天著人字拖翻工真係好爽

往是只能回味
利申,好耐之前已辭職

最癲唔係唔俾掛件褸係椅背咩
呢個我諗左好多年都唔明

30號佢求人番我諗

初三拜乜年

30號佢求人番我諗

初三拜乜年

而家呢個年代仲邊有人理赤口呢樣野

唔拜年咪去車公廟囉,再唔係直頭入場
邊撚個會返工
利申,好耐之前已辭職

咁點解短裙又著得
因為有腿睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞