[狗會]電話投注員工吹水區 (1) 轉會喇喂

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
好耐以前返沙田C4(3-4年前)
想問而家係點
依家無得再場場20mins咁出
死狗會仲要依家劃個位置俾唔夠auto in 數嘅人坐,要佢哋Auto in夠7成先得,如果唔夠即炒

利申:TSW amb
有冇人聽日沙田面試?

請廣東話??

普粤

我都係聽日面試 粵語組
死狗會仲要依家劃個位置俾唔夠auto in 數嘅人坐,要佢哋Auto in夠7成先得,如果唔夠即炒

坐左個d位好耐了
想問而家係點

同問 C4好自由

您咩更

請廣東話??

普粤

我都係聽日面試 粵語組

姐係我冇記錯 但我唔係好記得帶咩
另外你幾點

何出此言?

而家amb日日反工都捉人出去interview 拎我地同good express 個d 70-80%auto in 率黎比較 反工auto in 率唔夠50-60% 就用炒人理由大我地班amb

其實你有40%佢未唁整你住囉,你見佢下下唔夠班TO打就改職員條例,真係改大家諗下黠鬥啦

鬥什麼 TSW太多忠心員工 個個為保自己唔會團結 好似今次咁 比人捉auto in率 先識驚 日日係廁所聽到d人講好驚比人炒 一早班友縱容狗會 踩到上心口先識驚 收皮啦

又唔係好覺D人有講,最多都係話去少幾分鐘姐
到最後好多咪又係最後10分鐘先返位
BTW認同呢一兩年同前5-6年比班人真係好唔團結
想問而家係點

同問 C4好自由

做左成年覺得聽覺差左
但EQ係好占左

您咩更

R2更 應該準備調入去俾人監視

而家amb日日反工都捉人出去interview 拎我地同good express 個d 70-80%auto in 率黎比較 反工auto in 率唔夠50-60% 就用炒人理由大我地班amb

其實你有40%佢未唁整你住囉,你見佢下下唔夠班TO打就改職員條例,真係改大家諗下黠鬥啦

鬥什麼 TSW太多忠心員工 個個為保自己唔會團結 好似今次咁 比人捉auto in率 先識驚 日日係廁所聽到d人講好驚比人炒 一早班友縱容狗會 踩到上心口先識驚 收皮啦

其實你地d autoin 可以去到幾盡
沙田已經無得好似你地咁

40%揮手
場場照去15分鐘

好仆街
乜原來tele個邊咁慘架
好彩我做投注站

信都唔洗俾?
癡線
call接call
點樣做到70%

信都唔洗俾?
癡線
call接call
點樣做到70%

調去嗰度首先要見主任一次,有一次口頭警告。下一次返工就要被隔離,每一場都唔可以去超過10分鐘。之前有人無理到,照舊去20分鐘,即刻被辭職

信都唔洗俾?
癡線
call接call
點樣做到70%

調去嗰度首先要見主任一次,有一次口頭警告。下一次返工就要被隔離,每一場都唔可以去超過10分鐘。之前有人無理到,照舊去20分鐘,即刻被辭職

沙田Centre都係咁?

沙田已經無得好似你地咁

要50%
我唔夠,成撚日話要炒鳩我

信都唔洗俾?
癡線
call接call
點樣做到70%

主任老母比狗屌
唔夠高比率ge要炒,咁咪炒囉
自從有投注app後,我都唔知幾耐無打過電話

普粤

我都係聽日面試 粵語組

姐係我冇記錯 但我唔係好記得帶咩
另外你幾點

聽日5點
拎英文住址 學歷證明 身分證明

沙田已經無得好似你地咁

要50%
我唔夠,成撚日話要炒鳩我

垃圾狗會 依家仲要有種cut更的味道
個比率幾時實施㗎

成個月無返了
個比率幾時實施㗎

成個月無返了

咪撚做啦
直接打去劈炮,我果陣直頭佢打比我,我話唔做,咁就搞掂,證都唔撚交
而家張證仲係我度
果$100豪比佢
年幾前TSW已經係新人到落重手
無人敢係開跑前十五分鐘留係廁所
依家越捉越嚴 真係當人係狗咁做
$50/hr周街都係
求其搵份都唔洗做到壓力咁大又要怕比人屌老母
其實點解你地講到好似好大壓力咁,我一d都唔覺,返到去都係恰下恰下咁hea做
利申: 沙田馬更,非ps,做左差唔多5年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞