[狗會]電話投注員工吹水區 (1) 轉會喇喂

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
我想知馬會會唔會blacklist爆粗客? 今日撚左件爆粗客迫佢轉去組長

傻啦 點會
有無人係沙田新大樓做
我係ICC個邊做
日訓夜訓好梳乎
你地就係隔離係咁做

係咪大額?點先入到
翻4日先夠50%
只係翻3日,另外果日交醫生紙,
當唔當夠50%
翻4日先夠50%
當唔當夠50%

是唔夠
因為佢會唔當交醫生紙嗰日在更表,變左7日,你返3都唔夠5成
好懷念舊centre日子
以前可以玩部電話機,可以知道有幾多個call入
休息室正正常常,可以訓在梳化
現在休息室不知所謂,比人訓的地方都無
點解唔做投注站,有得睇波溝下女 電話無停手

你真係傻仔來說
遲到搞到交主任 再遲係咪可以交信辭職
遲到搞到見主任 再遲係咪可以交信辭職

好懷念舊centre日子
以前可以玩部電話機,可以知道有幾多個call入
休息室正正常常,可以訓在梳化
現在休息室不知所謂,比人訓的地方都無

舊centre又遠又麻煩 除左座位近易識女之外冇乜好處

識女係好易,但係溝唔溝到就另計啦

利申: 幾年前就無做的前PS CK
有無人係沙田新大樓做
我係ICC個邊做
日訓夜訓好梳乎
你地就係隔離係咁做

係咪大額?點先入到

唔係 係1818
我係個邊做online database

1818都唔多call咩 成日投訴問野

我個fd有日加班幫手入戶口申請表 佢聽到隔離icc有人打上黎話要斬騎師
翻4日先夠50%
當唔當夠50%

是唔夠

姐係宜家交醫生紙都無用?

咁下面講豁免係咩意思

若同事生病或遇有 緊急事故,可 於其後根 據員工守則,遞交相關 證明文件豁免 有 關之休 假或缺 勤記錄。 同 事 如有 需 要 提 出 每 月 多 於 五成(50%) 的 休 假 , 本 部 亦會豁 免 有 關 更 表 。
今個月幾號截糧
今個月幾號截糧

搭單問上個月係幾號截糧?
睇下2樓
再睇下我個名
我篇野唔經唔覺已經被quote左5年
翻4日先夠50%
當唔當夠50%

是唔夠

姐係宜家交醫生紙都無用?

咁下面講豁免係咩意思

若同事生病或遇有 緊急事故,可 於其後根 據員工守則,遞交相關 證明文件豁免 有 關之休 假或缺 勤記錄。 同 事 如有 需 要 提 出 每 月 多 於 五成(50%) 的 休 假 , 本 部 亦會豁 免 有 關 更 表 。

如果你真係唔好彩返唔到,你比醫生紙可以豁免嗰日更表,如果你真是不好彩入左醫院訓一個月,成個月唔計
假設你有8日更表,你要返夠4日先5成,
你嗰日醫生紙只係減基本更表日數,就係變左7日,但是你只係返左3日,都唔夠5成
除非本身更表得7日,這樣在5成
今個月幾號截糧

搭單問上個月係幾號截糧?

今個月27
上個月好似25or26
又要返工啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞