[狗會]電話投注員工吹水區 (1) 轉會喇喂

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

咩係amb

Amb=Ambassador
以前整個amb岀黎,係會優先聽666
而家amb, 大概係TSW馬更老屁屁的世界

1a好似當初見工見過有人用過下
我見1b好似做得好hea

個個都10/11分鐘咁去廁所同飲水。

我坐2b 我都係咁 不過我一場只去一次

有幾個男仔
7個字一場嗰啲會去兩次廁所
1b我以前good都坐過 好鍾意啲組長 比較好人

1b試過冇位而坐過一次 不過有野做坐左個幾鐘就走左
樓上巴打 佢應該有提你要帶咩架?
Rostering點解
其實呢度有冇勇士真係走去玩80%果個bonus
Tsw center有個女主任幾靚
次次都ff中出佢

好似叫梁咩詩 上2b條斜啲mon有寫

唔知 但佢好撚博屌
2月馬更咁少B
準備番training 有乜要注意?

同D領導講早晨 打好D關係

有領導? 想問做投注係有分幾多個階層
次次都ff中出佢

唔知 但佢好撚博屌

有冇圖?
Rostering點解

坐監位
次次都ff中出佢

唔知 但佢好撚博屌

有冇圖?

係呢2b未入canteen前果個自閉位個啊婆其實係做咩架 想知好耐
次次都ff中出佢

唔知 但佢好撚博屌

有冇圖?

係呢2b未入canteen前果個自閉位個啊婆其實係做咩架 想知好耐

呢個我都想知
次次都ff中出佢

唔知 但佢好撚博屌

有冇圖?

好似係叫梁_詩
短促通知洗唔洗交醫生紙 交返扣唔扣假

唔洗
扣咩假?

唔洗
扣咩假?

電話投注而家仲有長工咩?!

唔洗
扣咩假?

我新仔 好似聽主任講過話有限請幾次假
唔明佢up乜所以上嚟問下

唔洗
扣咩假?

每月返夠50% 有6日更咪可以請3日(唔短促)
唔知你係咪講依樣

唔洗
扣咩假?

唔知你係咪講依樣

應該係 thx巴打
咁短促當唔當一日假

唔洗
扣咩假?

唔知你係咪講依樣

應該係 thx巴打
咁短促當唔當一日假

短促(少過三日既Urgent請假) - 一個月兩日
休假 (出左roster ->三日前)其實係無限任請既,只要你返夠50%
再唔明白就打返去問下班aa
有同事 WN轉去EN咁勇既
btw EN抽WN而家少左好多,可以話直頭無,馬更都無得抽,間唔使有d平日2330-2800/3130 抽下既
之前好似有得轉ps 其實制唔制得過?

轉去PS應該會安排你坐QLO
馬更既QLO幾好做 好似淨係入$200 $500快線
唔使做1881 1882

好似無得直上CK 人太多
我想問下有冇巴打做過, or 知道
customer care representative (長工)呢個post
想知馬會最盡係會點shift同埋一星期返幾多日?
岩岩有電話約我interview
唔想著+冇suit, smart casual得唔得
點解打電話上去約interview都無人聽
有無得淨返456
我見得週末六日長短更
唔知可唔可以橫跨平日同星期六
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞