[狗會]電話投注員工吹水區 (1) 轉會喇喂

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
EN加班有無得加一至五晚

留名。
有無巴絲係tsw 1b?

其實1a 1b係咪做左好耐先坐得

1a,聽講係電腦問題,無開成年幾。
1b, 12點半前入amb/無字。
無字個d我唔知。
Amb, 我認得的,都至少做左2,3年

利申: 已做amb 4年

咩係amb

Amb=Ambassador
以前整個amb岀黎,係會優先聽666
而家amb, 大概係TSW馬更老屁屁的世界

1a好似當初見工見過有人用過下
我見1b好似做得好hea
10年前喺做過PS 聽英文 key call (嗰時叫eng key,而家喺咪咁叫?), 一個race day 得50個call 左右勁嘆 ,返工要搶eng key 位坐
Super key 人一個race day 20個call 都唔知有冇

SKY先係,一個位坐兩個人,一個入飛一個專門mon飛
(而且仲要個客事後再係某渠道入多次密碼,我個陣識得有個師奶就係坐SKY)
今晚有冇人收25 忙嗎?
禮拜六冇bonus
大家執生
仆街,準備收第二封曠工

短促都唔用?

可以
留名。

無字個d我唔知。

咩係amb

個個都10/11分鐘咁去廁所同飲水。
仆街,準備收第二封曠工

短促都唔用?

唔記得左,係咪第三封先炒?
準備番training 有乜要注意?
準備番training 有乜要注意?

同D領導講早晨 打好D關係
想問有無巴打知
$70.5 per hours
個份customer service點
JobsDb見到想做

我都想in
留名。

無字個d我唔知。

咩係amb

我坐2b 我都係咁 不過我一場只去一次
加班唔記得個編號可以點check返?

可以

平時多唔多
係咪多數係加馬更

可以

平時多唔多
係咪多數係加馬更

唔會返馬更,除非夜晚有海外賽事
剩係返星期六,日同公眾假
返工時間係19-2630 之間
每月收入大約三千蚊度
加班唔記得個編號可以點check返?

打番去自己個center問加唔加得中

可以

平時多唔多
係咪多數係加馬更

唔會返馬更,除非夜晚有海外賽事
剩係返星期六,日同公眾假
返工時間係19-2630 之間
每月收入大約三千蚊度

我意思係一至五加班係咪多數得馬更
Tsw center有個女主任幾靚
次次都ff中出佢

無字個d我唔知。

咩係amb

有幾個男仔
7個字一場嗰啲會去兩次廁所
1a我以前good都坐過 好鍾意啲組長 比較好人

無字個d我唔知。

咩係amb

有幾個男仔
7個字一場嗰啲會去兩次廁所
1b我以前good都坐過 好鍾意啲組長 比較好人
想問有無巴打知
$70.5 per hours
個份customer service點
JobsDb見到想做

我都想in

property aa?
嚟緊17號去TSW in 應該要做好咩準備
Tsw center有個女主任幾靚
次次都ff中出佢

好似叫梁咩詩 上2b條斜啲mon有寫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞