[狗會]電話投注員工吹水區 (1) 轉會喇喂

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

主要都係查飛,同埋聽d呀叔輸撚左錢打上黎發洩

咁好似好過做telecom
反正係咪都比人屌
但好似再hea d

telebet

跟faq答下客嘅問題
答唔到就forward比senior
利申:唔係做緊cc

咁好似好過做telecom
反正係咪都比人屌
但好似再hea d

telebet

跟faq答下客嘅問題
答唔到就forward比senior
利申:唔係做緊cc

見呢個好似好d
都係差幾蚊
之前in左telebet 等緊通知
個客冇收線都要打去揾組長真係好煩
係tw新行vcn 定其他都已經係咁做?

不知幾正 可以拖時間

hold call
屌 聽日又黎
聽日又可以為狗會服務
卓越員工
返電話投注pt 仲可唔可以返出面其他pt?
聽日又可以為狗會服務
卓越員工

唔好提卓越員工 以為可以同班師奶鬥
兩場去一個廁所忍到腎虧
後面個呀嬸 無離開過個位 100% on-call
聽日又可以為狗會服務
卓越員工

兩場去一個廁所忍到腎虧

tw有師奶飯都唔放
25分鐘照坐係度聽call
聽日又可以為狗會服務
卓越員工

兩場去一個廁所忍到腎虧

tw有師奶飯都唔放

你以為100%好多
個C9比100%仲多
放飯唔計落去工作比率喎
聽日又可以為狗會服務
卓越員工

兩場去一個廁所忍到腎虧

tw有師奶飯都唔放

大家一齊100% gogogo
返電話投注pt 仲可唔可以返出面其他pt?

聽日又可以為狗會服務
卓越員工

兩場去一個廁所忍到腎虧

tw有師奶飯都唔放

放飯不嬲唔計落工作比率 佢傻架?

唔知點解個個都話唔撚放break去聽call, 明明寫住lunch唔計落on call
聽日又可以為狗會服務
卓越員工

兩場去一個廁所忍到腎虧

tw有師奶飯都唔放

唔知點解個個都話唔撚放break去聽call, 明明寫住lunch唔計落on call

錯啦, 你唔放break個分子係照去,反而放左break,分子係細左,分母不變架
留意返,分母係由拍卡返工計到拍卡收工(連break架),再勁D,唔聽45986就真係超過100%
因為分子依家佢只要係換headset,keyboard,聽briefing,收信都當你auto-in, 唔會減細個分子,但mark傻組長je
只於團結,我聽咁耐真係得啖笑,初三罷工都講左N年,邊次唔係都有人返工
聽日又可以為狗會服務
卓越員工

兩場去一個廁所忍到腎虧

tw有師奶飯都唔放

tw放飯照計比率
上星期先捉過我出去,話我得40%
同我講食飯都計
馬場retail JJ 留名
返左咁耐第一次爆mpf比基金佬姦左4百幾

7100都爆到 睇黎你係咁番
好多call
都係廁所見大家了
依加入職有幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞