[狗會]電話投注員工吹水區 (1) 轉會喇喂

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
屌你老母死狗會
25號返1115-1700
果日海外馬頭場好似跑1112
咁就冇BONUS
早走算

睇漏左
首場轉播賽事於香港時間上午十一時十五分開跑
打左電話去報 通常幾耐會有通知?
今個月出左通知話幾時出糧未
屌 今日捉人開户口開得多

按章工作囉, 彈曬比組長玩

一向都係兩次彈
入咁多次做咩

我成日都唔遺意呢條guideline

一向都係兩次彈
入咁多次做咩

講真唔計俾人捉
係咁入對自己都唔係一件好事

一向都係兩次彈
入咁多次做咩

兩次都入唔到多數係你都聽唔清但又唔叫佢講清楚D 的確好少可兩次聽得好清楚但入唔到 輸入可以兩次 但問人講清楚D係不限 唔清楚問到清楚為止 個客玩野就掉比組長

試唔少係你錯兩次先同你講 哎呀我唔記得我改左密碼/依個xxxxxx至岩 咁樣
推完5分鐘又推5分鐘 玩咩野

第二場影相,本來係平頭但係變左贏鼻位
第三場研訊
今日收到馬會招募組電話 但miss 左 又打唔返去 佢會唔會打第2次
希望唔好自爆
今日第一日返沙田pt
有人問我轉唔轉做aa文職
想問有無巴打做過 想知多啲詳情/人工

懂不懂規矩
自貼先啦

即係點 毒撚傻9樣

我信 係有發生過呢d事
不過絕大部分一定係搵囡囡多

3樓有個aa好正, 肥肥地 , 日馬多數見到

無圖你話你啊媽就係果個aa都得啦

唔夠膽影
btw 沙田有冇主任係靚囡架, 個個都唔掂

聽聞糖果已經最好睇
馬面女主任真心由頭西到落腳,藍色眼影
希望唔好自爆
今日第一日返沙田pt
有人問我轉唔轉做aa文職
想問有無巴打做過 想知多啲詳情/人工

懂不懂規矩
自貼先啦

即係點 毒撚傻9樣

我信 係有發生過呢d事
不過絕大部分一定係搵囡囡多

3樓有個aa好正, 肥肥地 , 日馬多數見到

無圖你話你啊媽就係果個aa都得啦

唔夠膽影
btw 沙田有冇主任係靚囡架, 個個都唔掂

聽聞糖果已經最好睇
馬面女主任真心由頭西到落腳,藍色眼影

2個都唔知邊位, 可唔可以形容下?
3月有無bonus ?

第三場研訊

完場都已經十一點

第三場研訊

完場都已經十一點

http://racing.hkjc.com/racing/Info/meeting/Results/Chinese/Local/20170222/HV/2

評判員需要判斷賽果,因而延遲良久才宣佈名次,亞軍馬匹「勇創潮流」的騎師蘇狄雄要求觀看衝線照片。蘇狄雄獲展示衝線相片後,查詢兩駒在過終點時是否存在差距。小組因而觀看衝線照片,並認為「勁勇威龍」較「勇創潮流」稍前過終點,因而宣佈覆磅完畢,並確定評判員宣佈的名次。

俾著我係蘇狄雄都會咁做,睇左好多次慢鏡都以為係平頭
收到約interview
火炭個通訊xxx中心一樓係咪即係通訊及科技中心

第三場研訊

完場都已經十一點

http://racing.hkjc.com/racing/Info/meeting/Results/Chinese/Local/20170222/HV/2

評判員需要判斷賽果,因而延遲良久才宣佈名次,亞軍馬匹「勇創潮流」的騎師蘇狄雄要求觀看衝線照片。蘇狄雄獲展示衝線相片後,查詢兩駒在過終點時是否存在差距。小組因而觀看衝線照片,並認為「勁勇威龍」較「勇創潮流」稍前過終點,因而宣佈覆磅完畢,並確定評判員宣佈的名次。

俾著我係蘇狄雄都會咁做,睇左好多次慢鏡都以為係平頭

差小小就係差小小
今個月出左通知話幾時出糧未

3月3
屌嚟緊3月7會trainning
荃灣嗰邊...
有冇巴打相認?
我都係做下pt嗰啲
前st ps同事表示場場去15分鐘廁所
3月有無bouns?
3月有無bouns?

聽日幫你留意下
呢份工請假易唔易? 學生哥考試個幾個星期未必返到....
約左下星期IN...
呢份工最緊要識去廁所!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞