[狗會]電話投注員工吹水區 (1) 轉會喇喂

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
1月有六日單頭50連埋元旦同年初三
比你地揀多次pt做電話投注定投注站?讀緊書

一定係電話投注 成日都可以去hea

我前幾日去in tsw 一般見工問答 讀金額 句子 睇黑底紅藍綠字測色盲 但完全冇用過電腦測色盲同聽力(上網見幾年前嘅interview有呢個step)最後有再confirm一次返工時間夾唔夾到 跟住同我講如果ok會有同事打黎約training......
點睇...............

我前幾日去in tsw 一般見工問答 讀金額 句子 睇黑底紅藍綠字測色盲 但完全冇用過電腦測色盲同聽力(上網見幾年前嘅interview有呢個step)最後有再confirm一次返工時間夾唔夾到 跟住同我講如果ok會有同事打黎約training......
點睇...............

咩點睇

衰左定點 上網睇d人話得就即刻約training

11號應該有100 17號50如果你忍到尿

其實狗會下招就係炒太低auto-in time, tsw 已炒左d top 3 aux

其實邊d係top 3 aux? 係見有一堆人最尾五六分鐘返位

一場馬30分鐘 or35分鐘
aux work 過20分鐘既你預都有機會

咩點睇

等通知即係收左皮 好似係

你表現得有冇咩唔正常? 基本上唔係弱智既都會請

4年前我係等通知
番到屋企就打俾我問我幾時得閒training
有半個鐘食飯都呻,我哩啲做投注站得15mins食都未岀聲

咩點睇

唔係弱智 但有唔正常
遲左十分鐘 唔知佢知唔知 前後都有人排緊interview
拎住一袋二袋 放係袋入面嘅電話中途叮左一聲

4年前我係等通知
番到屋企就打俾我問我幾時得閒training

我都係再apply過啦

唔係弱智 但有唔正常

今日啱啱打左黎約training了

唔係弱智 但有唔正常

咩更?

應該係星期三下就+星期六/日
尋日聽左個call買左成廿分鐘過關飛
覆到人都癲

唔係弱智 但有唔正常

咩更?

應該係星期三下就+星期六/日

馬更?
其實個玩法唔公平
以馬更計
普通位既call 點都忙過咩key super key個堆
普通位同事要有幾大既定力先夠啲特別位既同事爭
同樣道理同中心唔同更有啲相對會容易過某啲更

所以個5%根本係送比班最撚hea既岡位個班友 做普通更做到成隻狗咁比班hea撚瘋狂恥笑

不過果5%人其實都好少, 佢話係每個center既總人數5%去計, 馬會孤寒到癲
覆到人都癲

點都好過賣成個鐘$10 飛掛
獨贏1場 1+2+3+4+5+6+7+8 $10 唔買
係都要
獨贏1場1 $10
獨贏1場2 $10
....

仲要第一場買到第十場,覆到口都乾哂先$2000
覆到人都癲

係都要
獨贏1場1 $10
獨贏1場2 $10
....

你可以提下佢可以一齊買
覆到人都癲

係都要
獨贏1場1 $10
獨贏1場2 $10
....

廿分鐘全部2x3
好彩都幾好態度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞