[狗會]電話投注員工吹水區 (1) 轉會喇喂

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
狗會之前搞咩85%多50 肯做就拎到 就算同工不同酬都叫係公平起碼人人平等

1月搞個前5%高rate多更(抽更)有700 咁樣公平? 同工不同酬 仲要限死5%人有 咁撚狗都得既咩? 咁都唔犯法?

乜撚野黎 狗會你比唔比個50蚊我都係每場去10分鐘廁所ga la 個到都賺番個50 當我地員工撚狗咁撚都on99
狗會之前搞咩85%多50 肯做就拎到 就算同工不同酬都叫係公平起碼人人平等

1月搞個前5%高rate多更(抽更)有700 咁樣公平? 同工不同酬 仲要限死5%人有 咁撚狗都得既咩? 咁都唔犯法?

乜撚野黎 狗會你比唔比個50蚊我都係每場去10分鐘廁所ga la 個到都賺番個50 當我地員工撚狗咁撚都on99

agger
場場去10分鐘廁所,50蚊都係翻度啦

利申:場場去15分鐘

咪姐係勤功果類,應該冇犯法
狗會應該見出果50蚊冇咩效果,出700個數大d應該吸引力大d
btw出幾多都好,咪玩85%做壞規矩啦,擺明下個月唔做出bonus,遲d早走

咁一月出左通告有bonus
4、14、22、25
但無時間睇晒成個板
見唔到咩前5%既通告
BTW如果大家都同佢玩85%,第日就變左規矩,屎都無得你食
85%變恆常既話真係又想有同事出事,嚴重倒退
呢件年其實好多野唔覺唔覺都倒退左

85%如果成功就會變正規 我都係咁同d同事講 但是無人理😑😑😑

4、14、22、25
但無時間睇晒成個板
見唔到咩前5%既通告

85%如果成功就會變正規 我都係咁同d同事講 但是無人理😑😑😑

真係愈黎愈閪 5年加底唔加人工 通頂津唔加 強制性出更表加月返50% 加埋85%綠燈 再黎5%多700同工不同酬 700蚊算唔少對比份糧黎講但得5%人有 有得走好走

個700點先有

個700點先有

你想爭贏D老野? 100%綠燈係must

再加不斷加班再比晒你抽中 一個月就拎到700 你一去廁所 或者有一日抽唔到加班 恭喜你錢又拎唔到仲拉高個平均RATE

啲政策都on撚柒99 等睇又有廢老為左個700猝死 好似之前咁

4、14、22、25
但無時間睇晒成個板
見唔到咩前5%既通告

真係愈黎愈閪 5年加底唔加人工 通頂津唔加 強制性出更表加月返50% 加埋85%綠燈 再黎5%多700同工不同酬 700蚊算唔少對比份糧黎講但得5%人有 有得走好走

個700點先有

你想爭贏D老野? 100%綠燈係must

再加不斷加班再比晒你抽中 一個月就拎到700 你一去廁所 或者有一日抽唔到加班 恭喜你錢又拎唔到仲拉高個平均RATE

仲要加埋抽加班咁癲!?
咁實吹黑哨啦
到最後一關就呃班C9 SOORY呀抽唔中
咁就慳返700
俾你100%綠燈都無用
有冇人收到電話話叫你去拍內部宣傳影片

懂不懂規矩
自貼先啦

懂不懂規矩
自貼先啦

其實係咩黎
1月1有冇100蚊
今日其實幾HEA
恰下恰下又收工
今日其實幾HEA
恰下恰下又收工

一直都覺得海外賽事幾好做

今日放break 隔離條友話85%好易咋喎 又多$700洗
我心諗你都on撚9
今日其實幾HEA
恰下恰下又收工

琴日仲hea 無馬無六合彩 得一場即場
今日其實幾HEA
恰下恰下又收工

一直都覺得海外賽事幾好做

今日放break 隔離條友話85%好易咋喎 又多$700洗
我心諗你都on撚9

之前俾開50蚊,一個月都係400
突然俾多幾百變700
諗都諗到唔會咁易啦
D人真係做到慒撚左
唔用腦諗野

詳細版

詳細版

無聊
睇到第九點覺得好攪笑

如果受歡迎,第日肯定會繼續搞啦
不過就會無獎金同加懲罰制囉

其實我當R1咁計,一星期通常出14-16個鐘左右,當返8日
一個月俾你過晒關拎500蚊,
圍返每日62.5,其實同宜家單頭差唔多,但個難度就高幾倍
仲未計你要搏自己係個5%仲要你係唔知自己究竟係幾多%,
姐係你搞咁多野諗住算夠80%都未必實食冇黐牙
唔係諗住咁就可以搞到人踩人去搏呀
理撚得佢 做到隻狗咁
場場最少出10分鐘啦
其實個玩法唔公平
以馬更計
普通位既call 點都忙過咩key super key個堆
普通位同事要有幾大既定力先夠啲特別位既同事爭
同樣道理同中心唔同更有啲相對會容易過某啲更
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞