[狗會]電話投注員工吹水區 (1) 轉會喇喂

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
有同事 WN轉去EN咁勇既
btw EN抽WN而家少左好多,可以話直頭無,馬更都無得抽,間唔使有d平日2330-2800/3130 抽下既

其實EN係咪每個星期六日都要返咁濟
今日有冇$50獎金?
有冇巴打記得training d考試難唔難
好難記呀賽馬知識
好難記呀賽馬知識

輕鬆一take過
今日有冇$50獎金?

今日有個傻系客,45分截44分打黎,問佢係咪今日賽事又串柒柒,覆緊飛未問佢o岩唔o岩就o岩,照問佢o岩嘛條撚樣話:咪話o岩囉xyz,我即時屌柒佢話我未問你答乜,佢:屌咁你賣唔賣飛呀屌你老母,我話搵組長幫你就收左線,條飛都冇得佢落

,最憎呢d閪客,你要玩咪陪你玩
好難記呀賽馬知識

唔難,上堂有聽都ok
好難記呀賽馬知識

唔難,上堂有聽都ok

會唔會問術語? 依加拎住張notes起勢背
好難記呀賽馬知識

唔難,上堂有聽都ok

洗乜背啊 今晚攞少少錢出黎玩下 乜都識曬啦
做過場外投注事務助理 好hea 好輕鬆
好難記呀賽馬知識

唔難,上堂有聽都ok

呢個真
btw 之前train考前會講下重點,果d係實出
好難記呀賽馬知識

唔難,上堂有聽都ok

呢個真
btw 之前train考前會講下重點,果d係實出

印象中佢上堂已經話曬俾你知會考d咩 滿分無難度
有同事 WN轉去EN咁勇既
btw EN抽WN而家少左好多,可以話直頭無,馬更都無得抽,間唔使有d平日2330-2800/3130 抽下既

其實EN係咪每個星期六日都要返咁濟

每個星期六日一定會編更,返唔返就睇你自己
今日有個傻系客,45分截44分打黎,問佢係咪今日賽事又串柒柒,覆緊飛未問佢o岩唔o岩就o岩,照問佢o岩嘛條撚樣話:咪話o岩囉xyz,我即時屌柒佢話我未問你答乜,佢:屌咁你賣唔賣飛呀屌你老母,我話搵組長幫你就收左線,條飛都冇得佢落

諗起有個粗口客閪到我連佢ac pw都記得
沙田c4 centre WN更 脫離左 半年左右 求WN更同事相應
沙田c4 centre WN更 脫離左 半年左右 求WN更同事相應

前WN👋🏼👋🏼
個fd比人轉左去2b,自己仲係2a
返工即刻好悶
唔知幾時先可以轉去2b
巴打們覺得賽馬難入定足球難入啲?今日個trainer話足球更加難
巴打們覺得賽馬難入定足球難入啲?今日個trainer話足球更加難

做馬更覺得足球難入d
因為好少會買到波,所以好唔熟
d客一講得快多數都要叫佢講慢d先跟到
琴日考賽馬都fail左4-5條友

馬更流失率高 壓力大

其實壓力大係邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞