[狗會]電話投注員工吹水區 (1) 轉會喇喂

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
青衣係咪最好做?
廁所任去唔洗舉手,組長又好人
不過大休得20分鐘
利申 第3日返工

20分鐘break, 小休10分鐘?
青衣係咪最好做?
不過大休得20分鐘
利申 第3日返工

yes
青衣係咪最好做?
不過大休得20分鐘
利申 第3日返工

癡撚線 20min點食飯
狗會有次閪到夠鐘開機壞系統 落唔到注 照叫d同事開機比客屌

係咪沙田舊center,人肉錄音機咁不停講壞機

係咪有年煞科跑夜馬果次
果次勁happy
狗會有次閪到夠鐘開機壞系統 落唔到注 照叫d同事開機比客屌

係咪沙田舊center,人肉錄音機咁不停講壞機

係,當時一宣佈呢個消息,反應大到,個個心諗唔撚係下話

講真聽黎托咩, 又幫唔到人買
青衣係咪最好做?
不過大休得20分鐘
利申 第3日返工

癡撚線 20min點食飯

都一中講過狗會個break係唔係比大家食飯,仲有人唔知
另外個同工不同籌,D人成日話TSW 2B的人唔去,真係得1個完全5去
至於PS 因為只有ST有,個同工不同籌人地都寫明分center計,咁關你地鬼事
另外個同工不同籌,D人成日話TSW 2B的人唔去,真係得1個完全5去
至於PS 因為只有ST有,個同工不同籌人地都寫明分center計,咁關你地鬼事

沙田都有再細分 PS C1-4
青衣係咪最好做?
不過大休得20分鐘
利申 第3日返工

其實大休你可以去25分鐘都唔會紅燈

廁所場場去10分鐘就基本啦

利申 廁所常客
青衣係咪最好做?
不過大休得20分鐘
利申 第3日返工

其實大休你可以去25分鐘都唔會紅燈

廁所場場去10分鐘就基本啦

利申 廁所常客

唔夠十分鐘都唔出黎
普粵平日夜更下星期二interview
促已短
垃圾工
ceo應家柏黎左沙田投注中心,行左個圈就走
請問收到幾多封嚴重警告信就會比人炒?
今日買錯飛仲要取消唔切
肯定要收信
今日買錯飛仲要取消唔切
肯定要收信

唔知2封定3封
點買錯法, 買錯左幾錢, 聽d姐姐講過1千會炒

沙田都有再細分 PS C1-4

依個我知,我表達的係沙田參加80% auto-in 係同TSW班人冇關係
咁有人覺得有關係jer
今日買錯飛仲要取消唔切
肯定要收信

唔知2封定3封
點買錯法, 買錯左幾錢, 聽d姐姐講過1千會炒

邊個講d on9野

垃圾ceo做下樣

由頭場行到完場都仲喺度喎
今日買錯飛仲要取消唔切
肯定要收信

買錯飛人但條友輸咗既話唔係wfc咩?

垃圾ceo做下樣

咁味無得去廁所

垃圾ceo做下樣

咁味無得去廁所

咪又係照出去
btw坐4f見佢行左個圈就落番去,見到d姐姐同佢講恭喜發財
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞