[狗會]電話投注員工吹水區 (1) 轉會喇喂

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
其實點解你地講到好似好大壓力咁,我一d都唔覺,返到去都係恰下恰下咁hea做
利申: 沙田馬更,非ps,做左差唔多5年

我覺得睇人
準備再返入去做
其實點解你地講到好似好大壓力咁,我一d都唔覺,返到去都係恰下恰下咁hea做

我覺得睇人
準備再返入去做

係唔係淨係得TSW centre先咁19,其他centre都仲係正正常常
想做但仲未有電話通知 可以點搞
好在quit左
做左零晨更兩年幾 都覺天水圍係好仆街

我覺得睇人
準備再返入去做

係唔係淨係得TSW centre先咁19,其他centre都仲係正正常常

TSW而家飯堂飯又無得賣,BREAK又得25分鐘就知
馬會覺得屯天元班人係低人一等,廉價過廉價勞工,連馬會呢D機構都笑鳩屯天元班窮撚
前排識有個做左好耐既同事都話想轉返去ST做
TSW班組長除左識叫人唔好去廁所咩都唔識,班AA又成日做錯野,今季開始你話個冷氣口大風直頭呃鳩你話無得較,以前都會叫個AA拎個測風機黎做下樣
想叫人做好D,咁班高層就唔好帶頭HEA啦
原來tsw冷氣都好大 荃灣又係成日凍到on9
依家無得再場場20mins咁出
死狗會仲要依家劃個位置俾唔夠auto in 數嘅人坐,要佢哋Auto in夠7成先得,如果唔夠即炒

利申:TSW amb

信都唔洗俾?
癡線
call接call
點樣做到70%

調去嗰度首先要見主任一次,有一次口頭警告。下一次返工就要被隔離,每一場都唔可以去超過10分鐘。之前有人無理到,照舊去20分鐘,即刻被辭職

點撚做落去
仆街死狗會
玩到咁盡

你地有無早走?
第一次冇收training紙
睇黎rip
入馬會做
係咪要del 左個投注戶口
入馬會做

係,不論兼職定全職,與投注有關或無關都要cut
原本今日要去in,但臨時有另一份part-time有得去見,
想問下遲啲再apply馬會會唔會無得in
原本今日要去in,但臨時有另一份part-time有得去見,

新入黎既 真係勸大家味撚做
想搭單問下 有冇人知道Part time Administration Assistant (BOCC)係做d咩?會唔會好伏?

唔係想倒大家米,但真係唔做好過做
自己做過深知咩一回事

自己做過深知咩一回事

賭仔屌鳩你唔係問題,最大問題係個制度閪到仆街

無理客人投訴都收

我覺得睇人
準備再返入去做

做咩咁睇唔開
入馬會做

前幾日先整左一個入左$100落去 過多排training 咁嗰$100應該點搞法 要買曬定點?
入馬會做

前幾日先整左一個入左$100落去 過多排training 咁嗰$100應該點搞法 要買曬定點?

去投注站同職員講取消ac

自己做過深知咩一回事

無理客人投訴都收

要炒哂我地班'仆街'嘛 梗係諗盡計啦

自己做過深知咩一回事

無理客人投訴都收

狗會愈黎愈on9 啲制度西到

自己做過深知咩一回事

無理客人投訴都收

有一大班高過老底人工

諗返起以前個個勁團結,
個個場場去15-20分鐘廁所,
又屌鳩班組長同主任
初三又罷工,
真係勁正,
屌,宜家?!?
個個驚死連廁所都唔去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞