[狗會]電話投注員工吹水區 (1) 轉會喇喂

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
痴撚線tsw你唔問冇得放 問先俾你走
聽講沙田搭車過黎都有人工收 真唔真

on99 搭到過去聽得幾多個

人工照收 話知佢啦 來回個半鐘爽袋

班人有撚聽過call
機都唔識用

全晚加埋一隻手數得曬

人工照收 話知佢啦 來回個半鐘爽袋

Exactly
人工爽袋 tsw幾時又壞下
2330先上到輕鐵

留到2320先走囉屌 留耐啲都冇句通知 要你自己開到口問話走
想問如果返左唔夠4個鐘早退左 但其間放左break 咁嗰break有冇錢架?

留到2320先走囉屌 留耐啲都冇句通知 要你自己開到口問話走

平時2320到左西鐵 而家on99咁坐係度 晚飯都未食

有冇報準時? 好似話報左準時先係準時放 冇報當你ot多幾個字

有冇報準時? 好似話報左準時先係準時放 冇報當你ot多幾個字

報左都坐到2320 仲要係我見其他人開聲先有得走 咪除耳機坐係度望住佢 仲要問我係咪走

頭先2b準時都冇得走
有人問就話要同組長講先可以放
即刻去廁所呃鐘
一完場清沙田同長更 之後就冇之後喇

頭先2b準時都冇得走
即刻去廁所呃鐘

2b 俾客屌都冇咁嬲
成個二月無翻過工
今日一翻即刻俾人照肺
又係之前話我得40%聽call率
叫我想早走就唔好食飯
好啦,咪食飯前走lor
宜家又話我做咩日日早走
神又係你鬼又係你

照肺

返四個鐘一定會有break 邊個唔比放break咁大官威犯法

照比放break
不過我翻個幾鐘,放break,放完就報早走,
就話我聽call率低,
叫我想早走就唔好放break
因為break都佔左25分鐘
會影響聽call%
咁 我咪唔放break
翻一翻去就走
宜家又話我做咩日日早走

頭先2b準時都冇得走
即刻去廁所呃鐘

話說...廁所訊號好似好差 呢幾排都唔係好上到網 定係我網絡問題

頭先2b準時都冇得走
即刻去廁所呃鐘

話說...廁所訊號好似好差 呢幾排都唔係好上到網 定係我網絡問題

Tw 1/f個廁所都係收得差
成個二月無翻過工
今日一翻即刻俾人照肺
叫我想早走就唔好食飯
好啦,咪食飯前走lor
宜家又話我做咩日日早走
神又係你鬼又係你

照肺

返四個鐘一定會有break 邊個唔比放break咁大官威犯法

照比放break
就話我聽call率低,
會影響聽call%
咁 我咪唔放break
翻一翻去就走
宜家又話我做咩日日早走

唔係佢個50%rule洗撚番一番就走咩

報左都坐到2320 仲要係我見其他人開聲先有得走 咪除耳機坐係度望住佢 仲要問我係咪走

又玩返要報準時
好彩早走左

又玩返要報準時
好彩早走左

no 報左都冇 你開聲問先放
成個二月無翻過工
今日一翻即刻俾人照肺
叫我想早走就唔好食飯
好啦,咪食飯前走lor
宜家又話我做咩日日早走
神又係你鬼又係你

照肺

照比放break
就話我聽call率低,
會影響聽call%
咁 我咪唔放break
翻一翻去就走
宜家又話我做咩日日早走

咁係你問題大d wor

唔係迫住翻50%出席洗撚早走咩
你唔俾人早走,咪要交醫生紙先俾走lor
又要放人早走,又要屌我早走?!
神鬼
成個二月無翻過工
今日一翻即刻俾人照肺
叫我想早走就唔好食飯
好啦,咪食飯前走lor
宜家又話我做咩日日早走
神又係你鬼又係你

照肺

照比放break
就話我聽call率低,
會影響聽call%
咁 我咪唔放break
翻一翻去就走
宜家又話我做咩日日早走

唔係佢個50%rule洗撚番一番就走咩

咪係
講得好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞