[狗會]電話投注員工吹水區 (1) 轉會喇喂

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

又有新野玩

更加要場場出足10分鐘啦咁

咁佢11 17號係出100定50

11號應該有100 17號50如果你忍到尿
好想知到底啲閪客會有咩位屌鳩人 屌落注慢?
黎緊想返電話part time
留名

打唔通
打錯Ac/Pw
講野細聲/太大聲
入錯飛
落落下飛開跑左
入飛慢/覆得慢
自己講錯屈你聽錯
覆結餘話佢冇錢/冇覆毫子
屌上手cut 佢線
輸左搵人發洩
....

閪客無處不在

打唔通
打錯Ac/Pw
講野細聲/太大聲
入錯飛
落落下飛開跑左
入飛慢/覆得慢
自己講錯屈你聽錯
屌上手cut 佢線
輸左搵人發洩
....

閪客無處不在

Cut鳩佢線會有咩後果 想學定嘢方便對付閪客如果黎緊真係返得成份part time

打唔通
打錯Ac/Pw
講野細聲/太大聲
入錯飛
落落下飛開跑左
入飛慢/覆得慢
自己講錯屈你聽錯
屌上手cut 佢線
輸左搵人發洩
....

閪客無處不在

Cut鳩佢線會有咩後果 想學定嘢方便對付閪客如果黎緊真係返得成份part time

間唔中都有cut線 不過係無入户口就cut
So far未比人捉過

其實都唔會點比人屌,如果佢屌你咪由得佢屌囉
又聽少個call

打唔通
打錯Ac/Pw
講野細聲/太大聲
入錯飛
落落下飛開跑左
入飛慢/覆得慢
自己講錯屈你聽錯
屌上手cut 佢線
輸左搵人發洩
....

閪客無處不在

間唔中都有cut線 不過係無入户口就cut
So far未比人捉過

其實都唔會點比人屌,如果佢屌你咪由得佢屌囉
又聽少個call

試過講講下唔小心hook 左個super key,佢再打入黎又係我聽,佢勁有禮貌同我講佢電話收得差cut左線
留名

又有新野玩

更加要場場出足10分鐘啦咁

其實狗會下招就係炒太低auto-in time, tsw 已炒左d top 3 aux

其實狗會下招就係炒太低auto-in time, tsw 已炒左d top 3 aux

其實邊d係top 3 aux? 係見有一堆人最尾五六分鐘返位
我每場去十分鐘算唔算嚴重 會唔會比人炒
今日冇返, 聽講好多人都為左果50蚊而唔出
我每場去十分鐘算唔算嚴重 會唔會比人炒

做左大半年都係場場去十分鐘,咁樣濕濕碎啦 點會比人炒 有排都未輪到我地
份工愈黎愈on9

好多人連另外個$50都唔要早走算
同籠未開跑已走幾個
廁所就一樣咁多人
85%個50蚊都唔知有無10%人想拎
新仔可能會多D既

好多人連另外個$50都唔要早走算
同籠未開跑已走幾個
廁所就一樣咁多人
85%個50蚊都唔知有無10%人想拎
新仔可能會多D既

新仔同c9就會拎
tw撚聽日有冇bonus?
擴第二次工收邊隻信?
今日個負皮卷勁撚難食
之後仲接到個CALL 聽聽下個戶口號碼 心諗咁熟口面既 原來係我老豆打上黎
今日個負皮卷勁撚難食
之後仲接到個CALL 聽聽下個戶口號碼 心諗咁熟口面既 原來係我老豆打上黎

我都成日ff幾時會聽到我老豆打上黎既call 細個成日係佢隔離聽佢打電話買六合彩 聽到個ac no.都識背 希望有一日我地可以係電話相認
今日好好瞓
今日好好瞓
幾時先 廣東話組 ST

自膠

C1 人滿之患
PS 傾向要雙語組
除非你係揀d好缺人既更啦 否則淨係廣東話可能要等唔夠50%果d人被炒

2年前做過幾個月沙田廣東話
搵到全職後就走人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞