【12人成軍】《全民造星》男團取名Mirror

1001 回覆
60 Like 311 Dislike
只係想食住個勢搵快錢啫
估佢最多玩一年就disband
到時邊個彈出咪繼續捧囉,都係睇個人造化

話時話,邊個30歲?
但alton真係好樣衰
龍少 ian唱歌都屌打yimk
個團好老
依家個名單係有邊個?
想睇全部造星參賽者開con多啲
成件事根本好on9
最記得第一round d評判導師已經講到明唔係選韓星 話要鐘意韓星點解唔真係去追韓星 都依家搞左場大龍鳳 之後整個咁撚多人嘅組合出嚟 之後原來下個月就搞演唱會 成件事商業到 之後再睇一睇佢哋個造型poster 咪成浸韓國味 但成班友舞又唔齊歌又難聽 我真係去追韓星好過啦

你話年紀細嗰啲就冇問題 要追夢要熱血OK 但有啲人 都差唔多20尾 依家先話搞個組合要表演真係笑死人 個腦生係屎忽? 妄想自己有機會紅真係天真到 好心玩完就正正經經搵份工啦 仲諗住做明星?你地有乜料啊講真?呢個爛鬼組合可以走得幾遠 心水清嘅一睇就睇到 真係覺得可以搵到食咩 再講 根本無一個真係掂 過多幾個月都無人記得啦

其實成個節目根本上紅嘅只係得姜濤一個 其他人全部做陪襯架乍 麻煩其餘嗰d 睇到呢段嘢嘅話 攝高個枕頭諗清楚應唔應該繼續on9落下啦

本身覺得呢個節目好好 比一班年輕人可以嘗試 唔得嘅就令你班友明白要正正經經搵份工 唔可以再發明星夢 點知 個結局係送晒咁多人上一條不歸路 講呢段野係為你地好乍 Viu消費緊你地乍 傻仔
劉關張有兩個
搞個偽韓男團真係好柒
仲要冇乜訓練就出道
Gaggaggag

又搞韓團
viu依家似係乜都唔理喇喇林隊佢地出黎cap水
一d訓練都冇 隊野會唔會出年就收皮
個團d人咁老仲行少男style 真係頂唔順
行gay佬路線或者ok
Alton換細貓
Tiger換龍少
踢stanley
同意請正評
最應該收皮走既係lokman條老鬼

成班騎呢怪
講真搞男團唔應該有frankie 太成熟正經個樣
Anson lo tiger 細貓 edan就好啱feel
外貌協會d都要踢走stanley jeremy jer alton
仲有lokman 好撚老
我以為頭幾名先有得出道,咁駛乜搞決賽又盛
Jer alton stanley
換細貓 龍少
同意請正評
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞