【12人成軍】《全民造星》男團取名Mirror

1001 回覆
60 Like 311 Dislike
星味要浸出嚟嘅,不過好多人浸極都冇,好似c all star
至於一個酬勞要分12份,Anson Kong坦言:「我哋一開始參加都唔係為錢,係想做大家想做嘅嘢,未來都有機會分開做嘢,會愈來愈少機會一齊,所以好難得,要珍惜機會。」
認真如果心水跳唱偶像男團
1. 姜 (跳到唱到)
2. Anson Lo (跳得太好cover到佢唱)
3. Edan (跳到唱到)
4. Jeremy (跳到唱到)
5. 細貓 (跳到唱到)

5個人既年齡都細過25,又唱到跳到有樣,咁就真係正
但係而家12條友仲要成班老餅。。。。

P.s. 但由於細貓簽唔到我應該會揀Anson Kong代 (跳到唱就一時時啦)
今日去左睇Jeremy 好正wor
鬈頭髮加露前陰好襯佢 (芬姐掂呀
Frankie真係超爆靚仔!
好似話係花姐鍾意Tiger
你知啦,花姐出名偏心到出面㗎嘛
講真最擔心係個經理人,佢識唔識做㗎,唔好只顧住自己果兩個男神呀
點解呀神冇份
Ian露晒底,唱都唔係好
咁佢上星期六最後一次做dancer了
但如果唔係簽左野,上次成團出佢都離隊?柏豪巡迴好似未完喎
佢好似係綜藝果邊
佢地都係出左道13個鐘姐

P. S. Frankie好靚仔呀
講到佢地一文不值 我覺得佢地每個都算有啲底子啦係舞台上 一出道就將人地判死曬 淨係睇短處 完全冇欣賞角度 冇俾機會人 香港就係多得你依啲人所以冇明星 成日以為自己睇得好透
白色西裝襯黃襪 其實普普通通黑白西裝仲好睇
喂 唔好無啦啦鬧咗error
個人主義太重啦 姜濤仲係叫自己粉絲姜糖 通常組合都會有粉絲團名架啦 正路啲男團fans都會好大愛 就算有本命都會支持哂咁多個 但mirror 啲女唔會大愛到中意哂12個囉
我唔太介意年齡
我認為入男團既,喺唱、跳、樣 中有兩樣就OK
最好梗係三樣有齊
幸好有一、兩個算係
馬友形象指導
你當自己係邊個 阿Paul 講就型 你講就好柒
我都覺似想增加曝光率

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞