【12人成軍】《全民造星》男團取名Mirror

1001 回覆
60 Like 311 Dislike
同意 平心而論 Frankie tiger jer呢d會紅?我都唔記得我見過佢地個樣添
真係想知佢係咪真gay
花姐話唔係 但佢梗係會否認
馬友襯衫真係麻麻地
之前比賽嗰陣有時幫佢地襯啲造型都車車地禍
反而上次felix wine and dine幫佢地襯得幾好
雖然好多層layer佢地好似好熱
但總好過白西裝小黃襪
師兄 你係乜野年代 睇曬你打咁大篇野就係講為兩餐向現實底頭 為夢想係on9 依一樣野 你唔好再老土啲
思想貧窮就係你依啲人 不過可能你現實都係
全民造星就係比個平台人去追夢
唔係佢地參加個節目做乜
參加完玩完個節目就算撚數?
依家有個機會緊係食住上啦
香港人好快唔記得架
況且大家睇開咩韓團先覺得年齡係一個問題
又話唔想跟韓團,但又張韓團既模式套落佢地到
然後話佢地唔撚得
講真咪比d時間佢地,睇下佢地會點行落去囉
又話香港冇星,有機會又叫人收皮
香港人真係好撚煩
睇佢地係個tg gp講邊個係代表admin,就知大愛不了啦,成班女扮和諧
經理人係花姐?
其實冇左佢都可以搵第二個頂 dancer姐 柏豪要搵應該唔難搵 唔會話冇左佢唔得
邊個係error?
小評好似有女朋友架喎
Frankie好靚仔喎 但我認為viu應該搵佢拍劇多過做男團
係咩
上面
話自己有夢想要叫其他有夢想嘅人收皮?
係咪聽到人唱無盡打哂飛機覺得自己好撚熱血
其他人嘅夢想就覺得幼稚
仲以為自己睇得好通透咁
人地起碼肯嘗試 唔得咪再算
可能真係唔會成功
但連第一步都唔踏出咪一定唔會成功

其實比我想像中好架啦
我幾驚佢地出黎仲差過faith個啲
但作為節目中支持阿jer嘅我黎講都係想佢行歌手路線
Ian都係
而家好似是但炒埋一碟
又難捧人 唔知想點
你地之前唔係話viutv剩係顧住微博班支飯架咩?
jeremy應該唔係啦咁鍾意少時
成屋都poster
Lo 又gel lash又指甲油咁真係乸乸地
睇返佢中學個樣真係唔同左
首歌啲阿爺 阿爺想點
除咗唔應該12個人夾硬炒埋一碟之外 其他都唔認同
打咁大段字又係講埋啲咩追夢會乞食 要向現實低頭
你自己唔願意嘗試 都唔洗要人學你咁放棄㗎
又唔洗得一個發佈會之後就即刻打沉晒佢哋嘅
有無對比圖
lokman可否自動退出?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞