【12人成軍】《全民造星》男團取名Mirror

1001 回覆
60 Like 311 Dislike
係$1500同$1900
今次平成半
姜濤同Ian 最大號召力 其他個d就算有fans但會買飛入場既可能唔多 btw Starhall大過決賽個場好多的
Frankie同tiger係咪同一個生肖
其實覺得viutv都係想趁個節目岩岩播完仲紅出嚟cap下水
根本隊野就係有啲九唔搭八 年齡實力都係
一係跳舞勁唱歌極難聽 一係唱歌好聽但唔識跳舞
跳舞同唱歌都得嘅真係得一兩個叫還可以
不過係叫有個機會俾本身睇開全民造星嘅觀眾見到佢地
睇怕隊野都期間限定 可能玩到唔紅就入返viutv拍下劇算
Anson Lo做表演嘉賓,都有唔少fans買飛入場
同埋有stanley真係百思不得其解
我諗佢fans仲少過本身唔係好突出嘅tiger
其實佢次次出完event見到個個都有fans爭住影相
而自己又冇 一個人係到鳩揈揈咁 會係咩感覺
其實將來紅唔紅都會拍劇
而家已經拍緊
應該係姜神加Alton fans最大號召力
一個job10萬
經理人公司分6成
得返4萬要12個人分
每人$3300
接唔接到10萬一個job都成問題
又唔係好似韓團咁有海外市場支撐
stanley 係10強入團都算
落選個啲alton anson lo多fans frankie超靚仔有份都正常
夠究jer tiger點解都有
無唔鍾意佢地只係覺得佢兩個係個節目度唔算好爆好亮眼點解都入左
可能太多dancer唱歌太難聽
要加jer入去補一補
如果唔係就會得ian一個係唱嘅
ian唱最好
另外姜都唔差
edan jermey都ok不過唔穩定
其餘都係災難級
火火今日仲介紹ak係唱得oh no
Jeremy好似唔太夠氣 但都算穩定同把聲好聽嘅
Edan成日都唱到好平咁 但相比之下已經算好

Btw 次次望到jer啲表情都好急屎
Jer個樣本身已急屎feel
今日AK都唱到走哂,認同樓上有人玩似黃宗澤唱歌feel,完全bosco腔。
唔係想踩error,但由成團到出道都冇一個月,組成兩個月就開show,開show當然又係唱囗水歌,其實香港人係善忘,但唔會快到幾個月就唔記得佢哋,情願佢哋特訓多一排,練好歌同舞先,今日荷里活廣埸隻舞都好唔齊,我明12人要夾得齊真係唔容易,真係人太多喇,另今日火火問嘢又飛咗frankie,jer,alton,tiger同Stanley,其實好唔尊重,話晒第一日出嚟。
係呀,今日都係咁

話時話佢入咗團,係唔係唔可以再幫柏豪跳演唱會?
佢係星啦,點會仲做伴舞,花姐唔會比啦,我估al都唔可以教舞。
https://www.youtube.com/watch?v=pB2LvN3QyvE

睇呢段片真係覺得佢地好多人冇乜星味,睇到好尷尬

利申:有追開造星,但比賽同真係做星出道係兩件事
今日睇Alton唔算多
AK都幾多,同埋Jeremy都唔少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞