【12人成軍】《全民造星》男團取名Mirror

1001 回覆
60 Like 311 Dislike
最好香港所有野都執柒哂佢啦
乜都睇大陸野用大陸野啦
連香港人都唔撐自己野既咁香港真係玩完
真心喎

咁既質素你覺得真係高咩
係咪隊隊一出黎就bts, big bang咁先得啊?
就算bts bigbang都唔係一出黎就咁勁啦
何況係係香港哩個唔興男團既地方?
邊隊香港男團一出黎就好撚勁啊?
而家係屌緊你冇啲耐性自己本土出品既野都唔撚支持下啊
鬼唔撚知大陸韓國啲團勁好多好睇好多咩?
咁我地香港人啊嘛 屌你老母全球化
你有冇睇過人地出道團既level

大佬 你正式出道上戰場架啦 唔再係練習生
咁既level咪玩啦
娛樂圈好殘酷 世界好現實
競爭好大

唔好吓吓用香港本土做撐箭牌
賣香港人情意結

即係依隊野 唔係賣高質素 唱歌好聽 跳舞型
而係賣佢地係香港人?

咁你出道我都會支持你架

段野本身幾有道理 但呢句好礙眼
大佬啊香港本身都冇練習生呢樣嘢 成個culture都唔同
你講泡菜個套搬過嚟做乜
係,我睇到都
其實真係咩人吸咩野fans

偶爾入去睇日日都睇到果幾條admin係度發情
問返係入面耐少少既人話佢地成日都係咁,好似話佢地會DM Ak同佢傾計定係點,都唔知背後仲做左咩黎 佢地開group似係為左自多過真係幫其他人同偶像拉近距離
香港人最講經濟效益,恨不得有咁快得咁快推個人出黎賺錢。
甚少會投放咁多資源由細train到一個人大先出道。
所以盡其量係入到行先train,搞到好多時岩岩出道既都好7。
真係辛苦哂admin bb啦
買左幾廿張等其他fans搶唔到
之後係grp抽黎畀人
Ian grp好有愛
屌老母 搶撚晒啲飛
其他人唔洗買嘅
F5都被我㩒爛
點知轉個頭冇晒480
whatttttt 唔撚係呀?
其他人唔撚洗買咩
點解要咁仆街呀 點解要做大仆街呀
唔好抵毀admin bb大恩大德!
佢會抽人賣返畀我地
480係ian專區?????
屌你咩 我唔識自己買?
俾錢仲要抽
平時冇奉承adminbb 我點買飛
咁admin bb係咪留張被我姐
呀係喎 我都冇擦開佢鞋
有咩甩皮甩骨 都無所謂啦
ViuTV就要撐
有無link呀喂?
屌admin真係煩過西
花姐咪撚比佢地再搞tg group啦
個個grp要dm admin入架
要審查架
要刷admin bb鞋先入到去抽飛
我都唔喺grp入面
有冇人幫我留張飛
Ian fans 快啲去dm admin 刷下鞋啦
記得要辛苦哂admin
唔刷鞋嘅話唔撚抽你
adminbb豬豬你好叻叻呀
好想幫你奶閪奶一張飛返黎呀
好撚勁呀,隻手唔快真係禁唔到34張
你捽碟一定好撚勁,一定成FF比造星仔屌,一邊瘋狂排洪

34張飛你燒返比自己用啦 晚晚捽碟用
巴鳩閉

仆街死啦叫佢地
更正返
係ian fansclub個group咋
你平時無奶鞋底無預你架
搞乜啊屌
搶晒d飛其他人唔使買?
未入gp好快啲衝入gp
再講一堆吹奏admin說話
Ig follow堆人全部俾人捨棄
最近先出返黎
決賽後兩日搞演唱會果組
有無人幫我通知adminbb豬豬呀?
成34張飛,用黎掟鳩我都興奮到射精
34張飛呀,掟鳩完我就可以用黎抽,你班仆街爽啦
你地唔同佢抽佢一陣嚇撚到失禁啊
偉大adminbb豬豬
我捉你老母去做慰安婦,成家比狗屌再屌爆你老母個流濃閪呀屌你老母臭閪自私閪
巴撚閉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞