【12人成軍】《全民造星》男團取名Mirror

1001 回覆
60 Like 311 Dislike
其實我一直覺得如果果三年大紅夠賺成世用嘅錢
三年後仲係唔係度有咩所謂
有d甘草綠葉演員係個圈到廿幾年,咁又點吖
咪又係半紅不黑餐搵餐餐清
好尷尬既表情
你睇佢自己個look都知
Felix 好啲 上次wine & dine 好似係Felix 幫佢地執
其實搵Team B 果個仲好
點解又係馬佑
想知佢地啲fans點大和解一齊撐mirror
決賽前ian同姜啲fans就嚟開片咁濟
jeremy最自然
其他都好唔知點
可能見有鏡頭影住 就硬係唔知點咁
姜真係好chok

我都有睇造星 無特別針對邊個

不過都唔太睇好咁樣組團
差距好大咁 感覺好快會拜拜
Viu真係似食住仲有話題去吸金

最多人講就係姜濤 依家已經有唔少廣告
一大堆姜糖 估最後會得返佢 會keep到話題
Jeremy竟然係最自然嗰個 然後下一個alton無啦啦雞翼袖嚇親我 明明佢前後都樽領
雞翼袖 好娘
我覺得係頭幾個有d唔自然咋喎
其他都無咩點呀
見到Alton真係興趣大跌

Anson Lo整容整到咁點解咁受歡迎
同埋佢堅係gay,唔係好明佢啲人氣邊度嚟
27歲以上嗰幾個真係太老啦。。。。機會過左就係過左
唔俾30幾歲紅??

胸肌可否自動退出?
段片太作狀,其實廣告商唔好要佢做咁多表情好啲,佢未carry到
你收皮啦 你支持佢地同時都係害緊佢地乍 佢地嘅機會一早已經係全民造星入面比左 得同唔得已經睇得好清楚 唔得嘅人已經foul左 就專心正正經經搵工啦 宜家又要機會? 會否太貪心
成隊都無抖到就推12條友岀嚟送死 乜都唔齊 成件事係多人加個柒字 好亂 Viu 明cap水
仲有就係因為呢度係香港 係人都知要向現實低頭啦 成30歲人仲發明星夢 諗起都打冷震 過多幾年你想搵份養得起自己父母嘅工都難呀

利申 我集集都有追 我自己都好欣賞佢地 但去到全民造星完嘅最後一集已經足夠 係時候要面對現實 及早抽身 先係明智選擇
我年紀其實都係20頭 都細過Mirror入面唔少人 我都有夢想 但我都深明呢個道理 知要為將來打算 唔可以再任性 因為
呢度係香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞