【12人成軍】《全民造星》男團取名Mirror

1001 回覆
60 Like 311 Dislike
佢真係越睇越唔掂
Anson Lo 真係好撚樣衰 真係唔明點解會有咁多人鐘意
其實真係唔會和諧到,各自中意自己個個咪算囉,搞咁多無聊野做乜,又唔係會得到個男人
佢黑髮好似好睇d
其實隊野都好明顯係viu想食住個勢趁啲fans未走曬推出黎賺錢啦 但睇咗咁耐應該會留意下 我覺得又唔洗咁快踩 之後發展成點咪睇下佢地同viu造化囉 我估都唔係長遠發展架啦 不過其實非十強嗰幾個俾viu揀中我覺得都可以理解 AL啲人氣就算冇姜濤咁勁都好明顯係top3啦 Frankie嘅話係真係好多人覺得佢靚仔 Jer唱歌係好聽同埋夠穩啊穩過ian Alton又係又ok有人氣 Tiger雖然最理解唔到但拉丁舞夠特別同埋後生都係事實嘅
希望唔好埋沒edan 難得決賽後終於多左人欣賞
Jeremy噚日個妝同個髮型都好襯佢,好睇過wine and dine好多
成個整容樣 人妖咁 不倫不類
佢把聲好磁性好好聽
唔係faith呀嘛
覺得佢改善咗啲呼吸聲就好正
好鍾意佢唱小伙子
Stanley 死忠揮手區
咁真係估唔到
我愛肥賢 表白肥賢
我係PPP喔
有冇人有入Mirror個telegram gp?
知唔知個Lily Man做咩事
我愛JeremyB 表白JeremyB
Lilyman 唔係dee 女朋友咩
佢tg個名叫lily man,但唔知係咪同一人
唔會咁on9用真名係tg話人掛
都話個gp成班女人圍喂wai,又要扮大愛,好人,睇到想笑 我都入咗去食花生
其實發生咩事
我淨係知本身anson kong tg入面自己傾緊fans club啲野
跟住個lily man無啦啦鬧佢地
搵唔翻d記錄啦,del哂
想食都食唔切,睇到d fans d對話真係好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞