【12人成軍】《全民造星》男團取名Mirror

1001 回覆
60 Like 311 Dislike
本身都有講過唔鍾意fans club制度
因為幾年前都追過下入過下啲fans club
又係多黨爭咁
諗住之後鍾意嘅星有都唔入架啦
而家仲要開grp群埋一齊
真係唔慌唔多arguments啦
得閒入ian ak 姜糖都有花生食
變左質做吹奏偶像,討好admin 既group
延禧mode:
果堆admin就好似皇上身邊 d公公咁
其他人想同皇上見面首先要討好公公

真係有個grp玩延禧mode架
呢3個入都無入過
雖然覺得阿jer 個款唔岩入男團
但佢唱歌真係好好聽!!
力推jer
本身都諗點都會支持阿jer
入唔入男團都會繼續follow佢聽佢唱歌
成個造星最鐘意就係佢
但跳舞要再努力下
都想睇到成個團既進步
怕羞jer
果日同佢影相佢仲怕羞過我
不過又係勁nice
佢平時開live唱歌真係好正,不過彈結他果彈d歌成日都唔match佢唱緊既歌詞
你邊日同佢影? 我記得第一次同佢影相我都佢都手震怕醜
而家已經大方好多了
佢成日彈彈下D chord會炒車 但個反應好可愛
佢自彈自唱都要練下
就咁唱好聽過自彈自唱
但好似話佢bass好過結他
荷里活

佢把聲都好靚好有辨識度
想聽下淨係佢同Ian合唱會點

一秒間我耳朵比較舒適都係得Ian,Jer同Jeremy唱果陣,其餘時間都好驚聽到魔音
雖然我係肥賢死忠
但我覺得jer把聲靚過肥賢
根本就係因為對眼分得開、鼻短 呢D缺點 而似樹熊
佢成日都想同ian唱歌 仲係live叫ian bb
Jeremy同Edan把聲辨識度高得黎叫唔錯
前3個skip左直衝AL?
其他fans應該都有skip啦
我見大部分仔都有剩相,但姜仔派晒架喎
咁其實fans做咩都唔關佢事
返而入咗去之後仲中意佢
真係對fans好好
但就算有仔唔中意都無理由skip咗佢
好hurt
哦,各有各睇法啦。
都係果句,fans行為偶像埋單。
叫佢地group唔好再搞咁多是非啦,淨係藍色裙女仔單野都比人講足幾日
之前唔係話佢成日講自己好努力,怨點解D人唔鍾意佢,只鍾意B組咩?講到淨係得A組努力,B組唔使努力都受歡迎咁 (其實呢D咪係觀眾緣)
覺得佢幾唔抵得人

仲有人地喺美國集訓,佢可以走先接job
人地辛苦訓練緊,佢就同女友sweet sweet嘛
胸肌萬歲留返演唱會再用啦
唔知果set牌係佢俾錢定viutv出錢呢?

決賽日門口一早有9強易拉架棟晒喺度,得佢1個冇
去到好遲好遲佢先有一個運黎,唔知係唔係自己出錢....
一秒間我覺得edan個句solo都唔錯喎
本身幾鍾意佢把聲
練下唱歌技巧就正
吓,張相佢大細眼得好犀利喎,有隻眼扁左
幾肉酸下,個妝又唔好

不過輯相好多個都畸左樣
AK塊面磨平左
咁咪姜仔唱多D好似B1咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞