【12人成軍】《全民造星》男團取名Mirror

1001 回覆
60 Like 311 Dislike

好慘 話驚見到其他fans 會尷尬
係囉係囉我都覺得佢唔錯。同埋佢作為team a隊長(非官方) 帶領住成隊贏咁多次都算係咁
其實我覺得唔係話性格差嘅 但唔夠吸引fans 佢講星座生肖自嘲個下係有啲加分 但平時但個character但唔出啦 講talent又唔係最好 有時講野又唔知點解突然冷咗場好似認真撚咁 我諗好多人都唔係憎佢嘅 但真係對佢冇感覺囉
其實都幾慘 佢都知自己少fans
唔知stanley 有無mon post, 但都想比佢知其實都有人默默欣賞佢嘅,希望佢唱歌方面真係再努力啲跟travel學啦

同埋想知胸肌萬歲牌嘅下落
而家都多返啲fans 好啲
不過今日個訪問片Stanley自己坐係後面 好似融入唔到咁 好sad
所以決定支持多啲佢
齊齊DM佢鼓勵下佢,一句加油應該都好夠
Agger!!!
我都同個fd講Jeremy換左個妝好睇左
無咁凹同真係精神左好多
我記得佢ig話自己之前影相成日對眼唔夠精神
果日見佢成個精靈BB咁
同埋真係幾多fans
好想見到Jeremy 真人

一直唔特別覺得佢靚唔靚仔,但近排佢出親嚟都好靚仔
我都覺得stanley其實好好 好温柔架
出道個輯相Jeremy影得最好睇

然後今日訪問佢個樣又係好靚仔好醒神

真係靚仔左好多
喺荷里活嗰日直頭靚仔到不停望住佢
又好nice 企後排要自拍都"咬"曬身就後面fans
比部手機佢佢就不停影
決賽日之後對佢好感度直線上升

星味出緊嚟同越來越charm啦
Jeremy 性格真係好好
點解唔講得
我愛JeremyB 表白JeremyB
我愛AnsonKong 表白AnsonKong
我愛Stanley 表白Stanley
花心
唔係花心係大愛Ok?
屌你老母多左咁撚多個
我愛Ian bbg 表白Ian bbg
我愛stanley!!!

我覺得世人對stanley 有太多誤解
佢真人真係好靚仔!成個package 無得輸
講野又溫柔又體貼
AnsonKong好正 不過冇乜觀眾緣
呢到好似好少人鐘意佢
yeahhhh佢啲錄音真係好溫柔好好j
唔入gp既話真係唔會知佢呢一面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞