【12人成軍】《全民造星》男團取名Mirror

1001 回覆
60 Like 311 Dislike
點出位法?
花姐tg group
好多人明明不滿安排,仲俾好多改善建議
但花姐都係咁易安撫下耍走左
無乜真係有改過
我諗主要係佢兩個男神既fans最冧佢
認真睇一次又係喎
輯相可能P得太勁,好多個都走左樣,蘋果肌、眼頭、鼻翼唔同晒,有幾個都“扁”左
係得Frankie仲keep到
隊長要拍狂舞派3,有冇時間搞演唱會架
琴日高峰期入左去食左陣花生+fd係ak group fans
成班女係度嘈話做左好多野但ak好似唔識欣賞
好似話ak有兩個fans club,但淨係係ig story多謝左其一個fans club,無多謝另一個fans club。
之後班女就係度哭喪咁口係咁嘈,之後成班女又圍爐取暖

果個Lilyman突然出現,係咁話佢地做咁多野想爭寵又話班admin踢走佢。後尾好似去唔同group搞事
應該Felix搵俾佢地 Ian條絲巾係Celine AK件outerwear係7formankind 依啲luxury brand未必會贊助新人
果種熱血 成隊得佢有
仲有胸肌唔洗講啦
咩啊係有人問2個fc有咩分別,Anson kong啲fans話其中一個fc個人咩都無做過 仲踢咗另外一個admin 出去,所以先開多個fansclub,之後lilyman無啦啦出現話佢哋,佢哋先覺得奇怪,諗緊佢係唔係就係fc個人。之後佢就發癲係度鬧
利伸 有入ak tg group,平時佢對啲fans好到癲,fans有話佢唔識欣賞咩
佢地講佢地兩個fc分別之後有幾條女(應該係admin)開始講自己為fans club做過d咩。
係有講話ak po左張相,但無提話佢地果個fc所以佢地唔開心。
我入到去已經見到lilyman係度覆緊話佢地唔比人提出意見果度。無幾耐比人kickout埋
咁lilyman係其他group之後講咩
同埋好想知佢同另一個lilyman係咪同一個人
呢個我知
我有入花姐個group
佢入去屌話ak admin踢走佢,話連發表自己意見都唔得。因為佢去完ak group仲入左mirror tg group搞事,其他人認得佢就群起屌鳩佢。無幾耐佢就潛左水
係咪唔係ak fans果啲好似都有份屌佢
搞到自己咁犯眾憎
我認得既有edan admin, Anson Lo admin, Jeremy admin
不過咁,我自己覺得AK係對fans真係幾好
但轉個角度睇,佢都太錫fans。搞到班女好似expect佢地做左野ak要親身多謝佢地咁,其實真係有d over左
Anson Lo都會拍片多謝,但唔會做到同fans咁close,始終同fans保持返一定距離好似好d。(個人意見)
好多架屌,你試下去viufb打句野話姜B
連你祖宗山墳都比班狼虎女中起撚埋出黎。
淨係睇AB組分組都知馬友taste
Wine&Dine Frankie個look都夠我J足一個月
終於食到花生,大佬啊,d女人可唔可以唔好咁痴線。。。
唉,講真AK已經多負皮,比出面d人知佢地fans都咁撚多是非真係玩完
所以都話fans影響個星質素
起黎做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞