【12人成軍】《全民造星》男團取名Mirror

1001 回覆
60 Like 311 Dislike
教跳舞個ex而家好似已經有男友了,成日放閃
我不嬲覺得佢靚仔同好有台型!
但入佢fans club行左轉對佢好感度直插
嘩我岩岩比人cap左上tg group
德國仔加油呀喂!下次我要企正係你隔離影
記住為自己爭取多d!唔好成日企人後面架傻佬
希望佢講多啲嘢同企前啲

佢個feel好禮讓,有時真係太毒自一人咁
唔知ian fc啲飛開始抽未呢
佢地就好啦有個咁為佢地著想既adminbb
難為我而家仲擔心緊公售果時買唔買到
冇計啦 冇個大愛fc照住係要擔心下架啦
點anson lo 仲有時間教跳舞

真心,有時間都練吓唱歌先喇
你又唔好咁講
我支持左Ian bbg 咁耐...都冇野照住我呀
佢仲要唱第一句
你肯定冇落足鞋油啦ching
你地進貢左未?
有無人成功係拎到飛?
佢最死忠既fans就係佢d女學生.......
你的評論值得被貼堂 努力的孩子暗暗地發光 jeremy加油💪
有無cap我?jeremy佢第一次出場我已經留意佢

利申 無入tg

我真正睇佢係第二次出場
最深印象係佢好認真聽評判講野同真係會努力改
你話佢太重韓味,佢改(我真的受傷了)
你話佢唔夠放,佢妖比你睇
你話佢無自信,佢出道果次表演d光芒射死你
一個人成功取決於態度。
有d人開左個頭好地地又唔識去維持返,成日口講:我有努力架
Sorry觀眾真係淨係會睇到你台上面既表演,話知你練左10日,出到黎唔好睇無人會理

sorry for 騎劫
佢wine and dine唱小伙子嚇親我
佢聲底唔差
屌viutv好心真係比多d錢搵人教佢地唱歌啦
放過觀眾,放過班仔仔啦
我愛193 表白193
喂你咪同我爭啦
ianbbg我愛你一生一世 表白ianbbg
因為蕭定一句野搞到咁多人唔中意佢真係幾慘
講真唔靚仔姐又唔係樣衰
跳舞又ok
同埋見過佢幾次真係好nice
大家唔好再鬧佢啦
冇辦法啦 愛ian就要愛埋fc adminbb
我好中意佢
依家韓團d仔好多出道年齡都20歲樓下喇喎
24都唔大咩?
佢咁忙個樣會唔會衰老得更快
點解細貓同Jeremy唔可以組合銷售
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞