【12人成軍】《全民造星》男團取名Mirror

1001 回覆
60 Like 311 Dislike
呢個真,好似好歡迎你加入,但出聲又當睇唔到,因為唔係佢地圈
一個都無入,咁多message好煩,傾啲無聊嘢,同自己朋友傾都得喇,又唔想理fans之間啲小圈子

睇仔仔嘅ig, 知佢哋大概忙緊乜已經好足阿
Agger!
屌,想話支持下香港出品既歌手
你老味又比班西女人搞彎哂。
講真入group都係想搵志同道合既人一齊去活動,唔想一個人去on99。入到去仲攰過返工,又要討好admin又要睇佢地班女人互片

一鳩禁哂佢地算啦,唔好搞咁多是是非非。
有時都會dm下d仔仔,始終岩岩開始想鼓勵下佢地。tg group已經好多變撚左「後生仔,傾下計」,「都市閒情」,「baby condom」
同一兩個真係岩傾嘅去睇仲開心
好彩本身身邊有frd會一齊睇下event
其實公開先買都應該有飛啦
唔使嗰350分
但啲位應該再後啲
驚乜鬼都睇唔到
12個人一隊,成半隊都跳得但真心唔唱得(lokman, anson kong, anson lo, alton, stanley, frankie, tiger),有幾個啲魔音我都依家仲驚緊

認真,其實viu要埋佢哋入團,係咪想慳番dancer錢?
岩呀!
我咁岩有幾個fd都有睇,雖然各自各有鐘意既仔仔但一齊傾都好開心
Mirror
一秒間一開始頭三句係邊個唱?完全認唔出,只係認到ian係第二個唱
當日唱歌好似係AL第一個企出黎
第3句Stanley or Frankie
第4句係阿jer
唔係wor
聽真d第三句似姜濤
因為好重懶音
我我最後只認到edan & jeremy, 佢兩個中間隔咗邊(幾)個
無可能認到tiger把聲
第1 al
第2 ian
第3姜濤

個表演ak句solo真係嚇死人
可唔可以唔好再係專長項寫唱歌
第4個認唔到
疑似lokman
迷惘的 一秒間
快嘆氣 一秒間 抬頭望過(AL)
星空太廣

怕我感覺自己都縮細
小得似落荒的小蟻(IAN)

從未發過誓會否
堅守到最後 別提以後(keung)

(Make a wish make a wish...Now!
>>無奈暗暗在顫抖
繼續沉默回頭望(勾手指尾應承你)

還是大步自信衝向遠方(勾一勾手指尾應承你)<<jer

不捨得怎放手 Ah yeah ah yeah yeah
星光緊握到手 留住一刻 不需借口
星光緊握到手 然後狠狠 將它佔有

星閃閃 閃過漆黑天
閃爍孤單的 月球另一面《keung to
今天邊位星閃閃
定係今天邊位閃人先<<Stanley

星閃閃 閃照的海面
將要出走的 可會看得見?<<Ian

望住我(Look at me )
望住我(Look at me )
所有能量輸出
希望為你帶嚟希望<<Lokman

或者我無諗太多 結果
痛楚 再多 都係成長中嘅一課<<frankie

無錯 九大行星未必輪到我
但係我喺台上聽到你哋大聲嗌我<<Alton

我要我要成全自己
也要也要去承諾你<<lokman
勾勾手指尾

仍迷惘的 一秒間
快要放棄 一秒間
回頭望過<<edan

終於記起
連同整個夏天的憶記
呼吸與汗水的香氣<<ak

誰亦試過遇到些
偏激與隔膜 盡情冷落<<dontknlw
(Make a wish make a wish...Now!)
還是暗暗在發光
很搶眼的 耀眼的(勾手指尾應承你)
仍然大步自信 衝向遠方(勾一勾手指尾應承你)<<jeremy

不捨得怎放手 Ah yeah Ah yeah yeah
星光緊握到手 留住一刻 不需借口
將星閃閃緊握到手 留住這秒
星空再廣都不怕 專心的發光
(勾手指尾應承你 勾一勾手指尾應承你 Wow)

9估
tiger正式失蹤

其實估到Stanley已經好勁
小心比ak粉負皮你啊
夾埋一隊真係唔知做乜鳩
支持兩三個逼住要睇哂成隊 仲要篤眼篤鼻
今天邊位星閃閃
定係今天邊位閃人先
係tiger呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞