【12人成軍】《全民造星》男團取名Mirror

1001 回覆
60 Like 311 Dislike
另外3個ASL就同意
如果要再踢走,我揀tiger/edan/ian/jer
驚死冇人知
要call定fans
佢24歲喇喎 仲有機會係韓國出到道咩
搵個大陸喱做香港偶像
十二個散硬啦 又唔係有咩共同目標
似做新聞炒熱下
其實細貓係大陸或者韓國發展都係困難

大陸好講求人脈,依家佢簽嗰間公司唔理佢好難發展,上面又多人競爭

韓國就要好有實力先有機會上到位,同埋人哋通常好後生就開始培訓,佢而家遲咗。細貓最大嘅賣點就係佢外型唔錯,可惜係韓國大把人俾佢有型靚仔識打扮。講唱歌跳舞就更加完全俾人比下去。

反而香港冇乜佢呢種外型嘅明星,有啲韓國feel得黎又唔會令人太反感。香港冇咁多人才競爭,相對對佢嘅唱功跳舞冇其他地方咁demanding。ViuTv 又係新台願意擺資源落去捧一班人做台柱,而且食住全民造星嘅人氣有機會係娛樂圈長遠發展。

依家真係幾可惜
想要細貓
決賽完左好鍾意佢
細貓返香港可唔可以叫強勢回歸
到時一個打12個

講笑姐 我個個都支持嘅 係特別鍾意細貓姐
共同目標咪係做星
佢好似有一個燈牌㗎

但「胸肌萬歲」就唔係fans舉嘅
點解會揀Alton
佢唱精舞門句跌爛你眼鏡我到而家仲驚緊
冇細貓真係好可惜 唱得又跳得
感覺佢就係好適合係男團入面
同埋一直覺得男團應該要嫩口一啲
Frankie雖然靚仔 但年紀唔輕
感覺佢好拍戲會更好
細貓仲要識作歌 睇佢live 好似仲大把貨
Frankie 拍劇就算戲屎都大把人睇啦 咁靚仔唔拍劇入男團 到時唱到屎咁真係冇眼睇

阿餅唔好郁啦乖

就係呢個目標可以Last得幾耐
反而唔明點解揀中Tiger,人氣唔算高,只記得佢跳拉丁
佢唱歌....無印象

不過是旦啦,冇樣又唔跳得都入到
我覺得男團應該要跳得睇得
Frankie跳得咁好睇唔入男團好嘥喎

Viutv又唔係開好多劇,俾佢地拍都係青春劇為主,到時咪又嫌佢年紀大(雖然個樣唔似)
未撚見過咁老既男團
仲要有成12個

tiger夠young 好大潛力
眼都唔得,外斜視
其實唔知真實年齡的話,睇樣得一個感覺比較老啫
劉生準備出手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞