【12人成軍】《全民造星》男團取名Mirror

1001 回覆
60 Like 311 Dislike
睇到,好恐怖,可能佢哋成世女無高潮過,一見姜仔瀑布式濕漏。
兩年內散band
之後出show 姜仔同ian fans鬥大聲叫
有2條姜B鐵粉tammy tam同carol yu成撚日係造星post單單打打,一有人讚其他仔仔佢又瘋狂攻擊。影撚衰哂其他姜糖
哦好呀 咁睇下頂到幾耐 幾時死囉
夢想從來都係天真 30歲仲話要做明星 咁40歲呢? 只不過係浪費時間 仲覺得做星可以發達? 你有料就話姐 問題係無一個有呀 唱歌難聽到 就算係ian 大把人好聽過佢
AL d fans好似都唔少人
https://www.youtube.com/watch?v=ElbWFKvBBfM
扮cool咪算囉扮cute真係好難頂
個頭成日唔知做咩搖下搖下
其他都ok ge
自己冇勇氣追求夢想就話夢想係天真浪費時間
人地有勇氣去做自己想做既野
你就去打沉人話冇得發達
香港咪就係有你依d廢中廢老思想
然後到自己四五十歲就後悔屌點解當初唔去做
依家on99坐係個office 到做個文員仔
況且有冇料依d真係好多時候經驗浸返黎
邊有咁多人一企出黎就係四大天王
講真要屌應該係屌viutv 點安排
屌係屌個style 唔好睇
唔係屌班仔有夢想
如果班仔玩完個節目就算9數
我會幾鄙視佢地做乜咁快放棄
唔通參加個節目就係為左上下電視仲要係viutv
好作狀
呢隊野留5-6個都夠
ak ian 姜 lokman ansonlo
其他都係陪襯多
法國住過,性格好熱情
花姐話幾年內都會見到佢地 可能簽左死約 到時無野做都走唔到
姜濤and friends
係friends咩 聽講佢地唔妥姜濤
陰功
得啦得啦 佢地全部都係廢既 冇料又想發達 廢青廢中 岩唔岩聽 係你眼中其他人只有缺點 冇野值得欣賞 咁不如係你得閒個陣照下塊鏡 睇下你自己似乜同做過啲乜先啦 下下講野講到咁盡

其實咁樣2個已經好好
天堂鳥
應該係媽媽今天不必擔心我果隊
邊個 有無多啲提示
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞