【12人成軍】《全民造星》男團取名Mirror

1001 回覆
60 Like 311 Dislike
開演唱會都無份呀孩子
公佈晒所有嘢,又無啦啦西走啲人係咪姐係想話比人聽呢12個人鳩揀,唔啱又再黎過,街市買菜啊?
話你隻貓起晒鋼
睇得出林婷老公而家興奮到射精
唔撚得?
我家陣就想捉鳩埋月野兔兔出火屌足一晚呀屌你老母
仲要企正全隊最高個兩個中間
183 182cm
tiger應該同frankie差唔多170
邊撚個啊
長髮佬點會同你拎住枝花係度咬

好多女係到鳩叫
成員就唔講啦
睇咗佢哋啱啱個表演
跳舞都勉強接受到
但首歌真係好唔掂好老土
句‘Ah yea ah yea ’聽到我打冷震
句‘勾勾手指應承你’又係老土到喊
有幾個成員啲唱歌真係不敢恭維
其實唔需要比佢哋每人都單獨唱一句
可以淨係比唱歌好過幾個solo
例如:Ian, Jer, 姜濤, Jeremy
其他果幾個唱功唔好嘅就同人合唱
係佢哋未訓練好之前千祈唔好俾佢哋solo
特別係:Alton, Frankie, Lokman, AK

着衫應該走啲穩陣路線
其實成班男人個個身材都唔錯
淨係着西裝look黑白色都已經好型仔
唔使成日懶特別,著白衫白褲加黃襪
呢種衫對佢哋來講太難Carry

而家感覺上除咗姜濤之外
其他人嘅性格好似唔係好鮮明
應該要俾人一望就知性格係點
觀眾見到姜濤知道佢係賣可愛鍾意冧女
又例如觀眾見到肥仔覺得佢搞笑有娛樂性
但係其他人你望住佢完全唔知道佢係點

同埋應該要train 下佢哋上台嘅台風
而家佢哋上台左望右望唔知要做咩咁
有啲又目無表情唔點望觀眾
每一次上台機會都好重要
佢哋應該要諗方法展現自己嘅魅力
例如笑得靚嘅可以笑多啲
鍾意扮cool又可以整個Chok樣
總之唔好企晒係度唔知做咩好咁
個樣要有信心啲
細貓首努力的孩子幾時派台
仲有另一個團體?唔計肥仔同細貓,實力比較強既巳經係晒度架啦喎,諗唔到另一隊會有咩人
Sor冇睇新聞 呢個組合好奇怪 騎呢組合 阿dee入男團晒左佢
Super Junior係幾多年前既產物呀
新生代男團有邊隊有肥仔
香港捧團體咪姐係等死 有邊隊真係紅到

又唔係band
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞