【12人成軍】《全民造星》男團取名Mirror

1001 回覆
60 Like 311 Dislike
好彩有你咋
佢同細猫開live會變成細猫長篇大論,佢自己做咗聽眾

佢同edan 開live又好搞笑

最想佢同龍仔開,好似未試過
靚仔咗
Stanley身材係真係幾好 睇決賽群舞個時已經覺得 睇唔清樣嘅話跳群舞係中間會幾好睇 但樣真係唔掂 同埋性格又唔夠討好
睇佢今日新城訪問條片
佢好似融入唔到咁坐咗係後面
好sad
點解佢好似唔捨得佢個藍色頭咁
做咩又負皮我
唔通有人覺得佢唱得好難聽
有代表性掛 佢班fans又咁鐘意佢藍色頭呢
其實明明Stanley 都有fans
你話你
我鐘意佢粉紅色同啡色多啲
而家佢咁多fans
出道日同今日訪問嘅髮型好睇,頭髮多少少層次加亂亂哋,同埋露前額真心襯佢

靚仔咗好多
個日係屯門聽Ian bbg 彈返結他唱返classic 啲嘅歌
我覺得又令我記返起佢唱fly me to the moon 個時
呢幾個月Ian 變化好大 又瘦左 又慢慢開始唔自彈自唱 仲出埋道唱歌跳舞
都係好事黎嘅我諗
好掛住你呀肥賢
好好笑 ian走果時成班fans拎住腳架拎住牌同佢一齊行路
係有嘅 見到都有tg谷同fanspage 但少啲咁囉 連登post有冇stanley啲fans出現過 利申唔係佢fans
印象中冇
Ian 唔好走呀 我會追到你去停車場架
上面好似有一個
果日我見佢都無乜fans
心入面覺得:佢又無做錯d咩點解會無人鐘意佢
同個fd一齊問佢可唔可以影相,佢勁nice話好。

不過咁,佢跳舞唱歌年紀都唔係最有優勢果個,入到男團就⋯⋯
其實一直唔明點解話stanley性格唔好

佢成日比人笑星座撚,但佢都會自嘲吓,話自己信生屑,睇到覺得加返分

見其他仔仔成日幫佢講好說話解釋,咁佢人緣都一定唔差,幫手舉胸肌萬歲牌其實幾sweet嘅
Jeremy 係肥咗定點
佢真人明明塊臉冇上電視咁凹同起角
真人靚仔好多同好sharp
仲要決賽完咗之後佢係gp講話唔夠膽出黎影相
驚搵唔到自己既fans
出到黎見到自己塊牌即刻跑過去影相
成個淆青小毒撚咁 好得意又好sad

佢係gp錄音把聲又好溫柔好錫fans咁
入咗gp之後真係對佢改咗觀
我覺得星座撚都係其次
係個濕鳩評判話淨係見到佢個胸肌所以俾佢地贏累事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞