【12人成軍】《全民造星》男團取名Mirror

1001 回覆
60 Like 311 Dislike
唔乞我憎
韓國競爭好大
佢講呢句嗰時似乎早期係最多負評嗰時
同埋佢之後903個訪問都有話想回饋香港樂壇啦
點睇都係韓國讀書同大陸份約令佢暫時冇得香港發展
天堂鳥邊靚仔呀
造星四大靚仔已KO佢地啦
佢地都得 咁金鐘毒撚都得啦
差好遠係咪啊
即係Wine & Dine再加Stanley...

既然都定左,viutv娛樂新聞仲問姜仔佢地想邊個入男團做乜喎,佢地答果d又入唔到
stanley
使唔使咁多人呀。Cut走呢四個(Stanley, Frankie, Alton, Lokman) 啦,留返比D後生嘅做男團。Frankie 係就係靚仔但成30歲,唱歌又成日甩,其實唔係咁適合。
Stanley跳得好過Alton既

反而係唔明佢價值咁低點解一定要放佢入去
佢得0.3% fans但可以享受全場歡呼聲,同埋分1/12 show錢 ...
Frankie去拍戲好過啦 唱歌唱到咁
完全唔明咩揀人準則嚟
想問有冇人識Tiger呀而家
所以話明周都未必可信

不過Jeremy之前講到自己冇得撈咁,可能係俾佢fig左
d人選好多都好老下
同意frankie 應該拍戲

但tiger好正喎 又後生得18歲
同意 完全唔明Frankie入男團做乜
專心做演員好過啦
唔多想睇193同Poki
咁冇才能又唔靚仔都有得撈
講得好,希望viu有mon post
我都覺得唔要Stanley, Alton,加細貓,感覺好好多
雖然仲有幾個我都覺得唔襯男團
Stanley 係唯一肯定嗰個 佢ig自爆咗
我都覺得應該以B1做基礎再加人(雖然唔鍾意Alton)
而唔係要10強再加人
話晒成個節目最令人尖叫既團隊係B1
宜家冇左Ting Ho 小評好可惜
定係佢地會一路加人
但Frankie個樣唔似30歲喎
同埋佢好靚仔、跳舞好吸引都值得入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞