【12人成軍】《全民造星》男團取名Mirror

1001 回覆
60 Like 311 Dislike
姜濤自己單飛都得啦,做咩要哂時間就去玩男團
唔食住條水分分鐘下年已經消失左
年紀大入娛樂圈唔係問題
年紀大入男團走偽韓路線就真係好柒好嘔心
https://www.youtube.com/watch?v=YJfTelR_yMw&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=XDtau4O2gRo&feature=youtu.be
係隔離post見到 有料既香港人都出哂去
再諗返造星班仔實力真係差好遠
點解好似咁多人唔鍾意Alton
下,呢條友同姜b差十萬九千里lo
因為佢黑人憎

笑左
跳舞嗰個可造之材
rap嗰個唔識欣賞, 點解要好似蝗+2咁行串柒柒路線
首歌係有啲老土嘅
可能服裝造型照嗰啲偽韓
但個人覺得首歌好唔韓
仲有啲舊郭富城style 港式青春
其他人好柒
姜b hand carry成個團
『大家睇開咩韓團先覺得年齡係一個問題
又話唔想跟韓團,但又張韓團既模式套落佢地到
然後話佢地唔撚得』十分Agger,我都唔明做乜成日話人老,又唔係核突阿叔阿伯,望落仲係好年輕呀,做到幾多年咪幾多年囉!
人地第二度唔得、唔係咁行係人地既事,香港點解一定要跟人 香港以前冇咁既模式、冇男團紅過,唔代表以後都冇
出道一日就話人成隊唔撚掂,踩到一文不值,真係

反而係好睇經理人、viutv識唔識好好捧,有冇好plan、斟到好工作,某程度上經理人一環更重要
就係話唔知佢係唔係好似tank簽左野
如果冇簽,上次已經準備出道,大家人齊佢都離隊似乎有點兒哪個
如果簽左,咁佢黎梗要以mirror成員身份繼續去伴舞?團中其他dancers又可唔可以呢?
所以唔知
做男團都可以拍劇既,雙線發展囉
俾佢出左道先啦
追左韓團10年
香港終於有隊似樣既
好期待
我都覺得佢可以單飛,但另一方面有班哥哥睇住、一齊練舞一齊做一件事,對佢都係一件好事
兩面各有各好,佢仲好後生,乜都試下先啦!
太造作
太易喊
樣 唱 舞都
愈反愈紅
你睇宇宙gem
太多人喇 呢到拆開兩隊或者三隊仲好
咁張國榮都係基,都有好多女fans嘅
女仔不嬲中意gay佬 唔係點會咁多腐女搞cp
真係佔有欲好強
琴日viu直播d留言都好好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞