[台服] 黑色沙漠 睇左page1先好問

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
請勞工係唔係至少刷到金色先請
定係藍色都可以
請勞工係唔係至少刷到金色先請
定係藍色都可以

藍色用住先啦,金同橙好難出

由佢load 係裝好撚耐
琴晚裝到今朝

巴哈有個直接download既link
快好多
之後更新就得

巴打係度?
想問下裝完但更新個度等成個鐘都唔郁可以點搞?
同30usd同80usd包差件時裝同馬笛 呢2樣野有無用
好耐未件見一隻online game咁想玩
辣殺拍賣買左成粒鐘都仲未買到艾杰頭

c.c

屍屍又有玩?
D防具係咪冇分職同LV
仲用緊做任送果D
開始唔夠用

我懶想買幾個絲綢解任 都等極都冇

次次望住個兩三個都投唔到 黑仔係唔係一世都買唔到裝

巴打 巴哈有兩個下載點 一個係啟動器 一個係客戶端 下邊個?
想問香港入點係咪一定得代購同paypal可唔可以用mycard

巴哈有個直接download既link
快好多
之後更新就得

巴打係度?

Google 下就搵到link 巴哈link

巴打 巴哈有兩個下載點 一個係啟動器 一個係客戶端 下邊個?

下載晒先啦

下載晒先啦

我用chrome下載 到25%距話 out of html15 offline storage space
巴打你地條貿易路線點連?

下載晒先啦

巴打救下我
巴打/絲打 大家好 我地係香港公會 精神病院 依個公會係由一班玩左好耐online 既巴打 所開既

依加我地重點招生 希望咁多位巴打支持我地公會

詳情如下
1. 主會 精神病院 (多謝咁多位支持 依加暫時full左人)

2.分會 隔離病院 (依個會暫時係for pvp 人員既 不過如果你想玩其他or半pvp人士 又肯 入我地公會discord 既話 我地無任歡迎你地既加入 )
會長 詠月 副會 1.天玥 凝煙 mistmoon 分會會長 糖衣毒藥
付上公會 discord 只此一個
https://discord.gg/wv6Ukmj
主ser 賽林迪亞 1

付上公會合照

第一次公會戰勝利 vs RIC 公會

P.s 但我地絕對唔係打住連登旗號去開既公會 你地當係一班志趣相投既巴打開

下載晒先啦

巴打救下我

暫時ok翻 清咗cookie

下載晒先啦

巴打救下我

暫時ok翻 清咗cookie

龍族巴打 我down咗主程序個個 個啟動器究竟要唔要down埋
想問下裝完但更新個度等成個鐘都唔郁可以點搞?
同30usd同80usd包差件時裝同馬笛 呢2樣野有無用
好耐未件見一隻online game咁想玩

馬笛超方便。可以召喚500米內隻馬
隻馬落咗水都可以用馬笛救返
宣傳多次同朋友一齊開嘅新公會
公會名:哥布林平權組織
公會發展方向:休閒為主,公會內大部分都係上班族
公會分流:巴-3
公會會長:幽靈海底王
想問有冇方法call翻隻馬,唔見左

我估你泊路邊俾怪殺左
去馬廄可以call返出黎

真係死左 Thanks 巴打
想問有冇方法call翻隻馬,唔見左

無死既話,左上可以吹雞叫佢返黎

Thanks
咩撚野事成個POST比公會騎劫左仲要一堆人冇反應
係唔係LIHKG變哂質

下載晒先啦

巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞