[台服] 黑色沙漠 睇左page1先好問

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
好想玩不過部機太廢

我i5 hd7850都係咁玩
寵物想要貓同企鵝,佢地有咩分別?

技能唔同 貓採集 企鵝釣魚

咁我都係要貓貓
唔該巴打解答
我想問啲寵物點升到LV 我玩左5日佢都係得4LV
招釣魚技好似要10LV 我買左3隻企鵝
終於見到海鷗點
寵物想要貓同企鵝,佢地有咩分別?

技能唔同 貓採集 企鵝釣魚

咁我都係要貓貓
唔該巴打解答

如果會課金就是但揀隻再買 1隻其實唔太夠
Aqua 同 一泄巴 入面game名係咩? 琴日成日無玩過

我唔記得家門名
本來諗住用Chaldea 但發覺我串錯字
人物名就咕噠子

晴天巴 家門名:糖衣毒藥
狗糧係咪一定要用珍珠買?
冇得自己整?

可以自己整
唔記得係漁村定海地爾有個任會教你做
狗糧係咪一定要用珍珠買?
冇得自己整?

可以自己整
唔記得係漁村定海地爾有個任會教你做

買馬商果d咪得,放上技能欄,唔好整唔好用珍珠買,好浪費
32定80果個包好

80果個最突別都係多個馬笛同套時裝
感覺上唔係好抵

我都煩緊買邊個好

其實好簡單 32usd就係a產品包
而只要你買a產包時同時再入埋1000珍珠入ac,就送埋馬笛同套時裝俾你

我唔記得家門名
人物名就咕噠子

加左你

我唔記得家門名
人物名就咕噠子

加左你

我唔記得家門名
人物名就咕噠子

加左你

做緊社畜

我唔記得家門名
人物名就咕噠子

加左你

你個家門/人物名係咩
某啲高登公會好撚多狗公 轉男聲講野冇人理 用番女聲講野就幾條友一齊應
終於見到海鷗點

用咩竿?
你匠人級?
某啲高登公會好撚多狗公 轉男聲講野冇人理 用番女聲講野就幾條友一齊應

加左你

你個家門/人物名係咩

家門名:二波一流

高登啲公會全部都搞唔起同多厹架啦

高登啲公會全部都搞唔起同多厹架啦

所以我好懷念e前未有rc呢類軟件既年代
唉 屌 玩狂戰冇人放時裝
想問吓掛騎馬既話
佢跑到攰係咪就加唔到?

加左你

你個家門/人物名係咩

家門名:二波一流

見唔到你ADD我 我搵你
買左32嗰個包
如果淨係為左套時裝補錢升上去80嗰個包會否好on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞