[台服] 黑色沙漠 睇左page1先好問

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
小喇叭幾時開女武神,11號等到依家,想玩啊屌

唔知下次開女武神嘅時候會唔會開埋梅花忍者呢

台灣電玩節情報 25號開新區 2月初開女武神

即係新年冇得玩
魔女做乜事
依加40左右打高lv過我既怪都屌打
會唔會係最早比人開刀果隻
小弟同個朋友起左個公會 叫做 鳳凰會

現招精兵/精神病人入會 詳情入RC 27608297

我公會活動主要為 四周圍撩事鬥非 殺人為樂 雪中送屎 把快樂建築在別人的痛苦上 人地嬲鳩 我地happy

目標要係黑沙入面做個最賤格/最黑人憎o既公會

呢位朋友唔好彩 戰鬥區掛機釣魚 比我揼落水浸死

圖中為我 工人褲大哥 同埋我朋友 鄧不利多
因為先前追殺同一條友五六次 條友吹雞 之後我地就比魔教追殺 逃走到安全區

我同朋友 二抽四大屠狗

之後班友吹雞 最後我兩全身而退

講打我地未必第一 但逃跑技術我敢認第一
目前公會得我地兩個 希望更多巴打加入痴線佬行列
小弟同個朋友起左個公會 叫做 鳳凰會

現招精兵/精神病人入會 詳情入RC 27608297

我公會活動主要為 四周圍撩事鬥非 殺人為樂 雪中送屎 把快樂建築在別人的痛苦上 人地嬲鳩 我地happy

目標要係黑沙入面做個最賤格/最黑人憎o既公會

呢位朋友唔好彩 戰鬥區掛機釣魚 比我揼落水浸死

圖中為我 工人褲大哥 同埋我朋友 鄧不利多
因為先前追殺同一條友五六次 條友吹雞 之後我地就比魔教追殺 逃走到安全區

我同朋友 二抽四大屠狗

之後班友吹雞 最後我兩全身而退

講打我地未必第一 但逃跑技術我敢認第一
目前公會得我地兩個 希望更多巴打加入痴線佬行列

pish
九點幾入首都,lag到仆街 ,而家先好左啲,開左n卡都唔掂
九點幾入首都,lag到仆街 ,而家先好左啲,開左n卡都唔掂

佢果陣server有問題
有無巴打有多既好友測試CODE
因為我想試下個生活系統 睇下岩唔岩我(個人以家唔太鍾意打怪副本,想輕鬆)
如果岩我就去馬玩

留EMAIL

moz_chun@yahoo.com.hk
唔該巴打
有咩我可以幫到你
晴天巴我入左主會
買左32嗰個包
如果淨係為左套時裝補錢升上去80嗰個包會否好on9

32先ON9

想問下80usd套時裝係得一套用左落一個角色就冇
定係
用完每隻角都可以有一套時裝

雖然似係前者
晴天巴我入左主會

其實要玩 係咪買80果個抵好多
點數都多成千

諗緊由32升80好唔好
晴天巴我入左主會

我地無分 主副 我呢邊PVP 狂做公會任務傾向值高
大家都係院友 不用分得那麼細
究竟一次過沖上+15係咩人先做到
我+10至小次次衰7-8次以上

我用強突算
疊層成日疊疊下成功左由頭疊過黑石仲花得多過強突

我用強突算

其實係咪應該買d垃圾介指疊
橫掂飾物個d咁易爆
發覺台服好多人比人呃,去左玩女巫(魔女),明明遊俠先係親生女。特別班巴哈台仔,係咁遊俠最難玩,又吃裝,戰士女巫最易玩,未轉職戰士女巫真係得淡笑。

不過最緊要有愛

日服女巫 女法 遊俠 三隻都轉職
晴天巴我入左主會

晴天巴我入左主會

我用強突算

橫掂飾物個d咁易爆

我第一次玩疊層就係用飾品
疊撚到連5層都疊唔撚到
不過你都可以試下
發覺台服好多人比人呃,去左玩女巫(魔女),明明遊俠先係親生女。特別班巴哈台仔,係咁遊俠最難玩,又吃裝,戰士女巫最易玩,未轉職戰士女巫真係得淡笑。

不過最緊要有愛

日服女巫 女法 遊俠 三隻都轉職

女巫搶怪好勁wo

戰士預左未覺醒前升到屌老母,不過為左變格斯都要頂上去
求公會入

巴3搵:幽靈海底王
有冇唔介意新手的公會收人?

巴3搵幽靈海底王
點數都多成千

諗緊由32升80好唔好

我用強突算

橫掂飾物個d咁易爆

我第一次玩疊層就係用飾品
疊撚到連5層都疊唔撚到
不過你都可以試下

疊層同飾品比起都算係碎料,尋晚燒兩隻魔女耳環
點數都多成千

諗緊由32升80好唔好

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞