[台服] 黑色沙漠 睇左page1先好問

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
$10包係唔係要等到25號先更新到
鳳凰會 現招精神病人/好戰份子入會
公會活動主要為 四周圍撩事鬥非
開紅劈友 殺人為樂
只收香港人 詳情PM

一頁駛唔駛宣傳三次呀

釣緊狗公啊佢

sorry 我收一收聲先
我買咗$3x嗰個產包 送啲嘢去曬邊?

要上官網拎

點拎?

開左個角色>入官網>登入>my page
如果去Circle K買MasterCard prepaid 買幾多錢好

32USD大約248HKD
如果買250我驚MasterCard 匯率+手續費唔夠俾
琴日交易汁到把+12卡爾長劍 打怪終於唔洗打勁耐 之前得29攻 打到43

依把真係唔建議

何解? 我都係唸住打怪輕鬆d 反正有限錢 尤利自己沖算 完全搶唔到

直接出把尤利邊升邊用仲好,咁樣你又冇左幾百萬
點刷錢?
靚靚裝備係咪全部都要買
啱啱問左2000fun靚女姐姐 佢話個76蚊pack係你開ac之後俾個ac佢 佢再幫你買 咁睇落似係佢地開VPN買
啱啱問左2000fun靚女姐姐 佢話個76蚊pack係你開ac之後俾個ac佢 佢再幫你買 咁睇落似係佢地開VPN買

但就算係咁佢地都冇得賺

大手買mycard 電子點係平好多 game鋪應該易入手
如果去Circle K買MasterCard prepaid 買幾多錢好

Paypal有得揀佢個rate,我買個陣係$257.x

我用visa

我用visa

咪買32usd果個啦
後日10USD都玩得
又聽人講32USD性價比最低
開左個公會叫 連登 ,順便宣傳下連登
歡迎加入

想入...要點入??
+8上+9
大概要疊幾多層先上到??
農場個到起倉庫, 會唔會加快生產率
$10包係唔係要等到25號先更新到

慘 屋企上網得30mb
點解之前倉庫放左野 今日開無左?兩個城都去過 都係無。。。。
點解之前倉庫放左野 今日開無左?兩個城都去過 都係無。。。。

要exactly同一座城既倉先會搵番你啲野
I.e你你a城倉儲野 就只可以係a城既倉拎番 係b城係搵唔番你係a城倉儲既野

要exactly同一座城既倉先會搵番你啲野
I.e你你a城倉儲野 就只可以係a城既倉拎番 係b城係搵唔番你係a城倉儲既野

同埋唔駛行過去 撳地圖撳落個城個icon度就見到

我用visa

咪買32usd果個啦
後日10USD都玩得
又聽人講32USD性價比最低

我都認同買80 usd化算啲
如果而家買左10蚊之後想買80係奔多70定比多80???
如果而家買左10蚊之後想買80係奔多70定比多80???

比差價,官網有寫
有冇休閒團收人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞