[台服] 黑色沙漠 睇左page1先好問

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
點買屋
仲有無公會收新手
唉,等多兩日先玩
新手無知問
點解咁多人釣魚都係掛係釣魚商人果到

明明渣船出小小就可以多D魚
禮包啲嘢eg馬寵物 可以擺倉庫同分身共用?

80usd果個禮包係咪性格比最高
新手無知問

安全區+bug位+唔洗渣船
新手無知問

因為貝爾利亞有魚點 個魚點有遺跡碎片 有金魚 近貿易

係共用 但馬要留意番 你係放係條村到 分身先可以係放馬果到拎番隻馬出黎 無放入去 分身拎唔到
80usd果個禮包係咪性格比最高

PayPal 比錢買32usd,啫係實收幾錢?

聽巴打講依個pack唔抵賣
另外paypal 2.5% 你再計埋匯率 1:7.8

咁我去睇睇有冇實體版先
冇就買10usd

無實體版
最抵係搵點商買
仲要平幾十蚊
好似Aika,心動左
但實在無乜時間升

係共用 但馬要留意番 你係放係條村到 分身先可以係放馬果到拎番隻馬出黎 無放入去 分身拎唔到

因為女巫好似巫師3個yennefer 所以揀左
但係d招用得好唔順 係咪要練下先出到投?
同埋女巫打法係咪有好多種
聽講女魔法師操作易d同少d打法
諗緊轉唔轉遊俠
新手有野問
未持有一等房子 因此沒法佔據
但係我明明有買到層樓
諗緊轉唔轉遊俠

長夜》黑暗連擊》黑暗火焰
最易係咁連 依加43打主線輕鬆屌打
唔好意思呀各位巴打 想問下MASTER GIFT CARD點買個遊戲包

如果買32USD 咁係咪入260hkd落張GIFT CARD到就OKAY

(我當1:8同俾齊頭)

會唔會到時用gift card上網買個陣又會有手續費 260hkd夠唔夠

唔該曬 唔好屌咁大力

應該夠啦,佢好似無手續費

睇返paypal個匯率咪得囉
我同埋另外3-4 個FD (前後約4-5人)想入會, 有猜爸打好心收留
(暫時得我ONLINE其他都返左工, 可唔可以留定位, 我叫佢地放工密你)

咩取向 如果係PVP向
隔離病房仲有位

我諗我地要返工既都係休閒D好, 做下佳務打下王跑下商咁
當然打公會戰一定JOIN, 但開紅就未必係我地杯茶

巴打嚟卡1一齊玩啦
我地個公會都係休閒為主

公會名係咩?
有冇人知點將獨立快捷鍵移位,我個啲同本身個啲重疊左,睇唔到本身個行
諗緊轉唔轉遊俠

原來唔只我一個覺得似Yen
#TeamYen
有冇人玩日版
唔想同d台狗玩
有冇人玩日版
唔想同d台狗玩

日版出返去啦,寫住台服

我諗我地要返工既都係休閒D好, 做下佳務打下王跑下商咁
當然打公會戰一定JOIN, 但開紅就未必係我地杯茶

巴打嚟卡1一齊玩啦
我地個公會都係休閒為主

公會名係咩?

從零開始
諗緊轉唔轉遊俠

原來唔只我一個覺得似Yen
#TeamYen

俾巴打講一講以幾似
我見人戰士整傑佬樣
有冇人知點將獨立快捷鍵移位,我個啲同本身個啲重疊左,睇唔到本身個行

Solved
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞